Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε τόσο που δεν της έβγαινε η φωνή να πει το «Αχ Θάλασσα» και σταμάτησε

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε τόσο που δεν της έβγαινε η φωνή να πει το «Αχ Θάλασσα» και σταμάτησε
Πηγή: Instagram
Φορτίστηκε πολύ στον τόπο της καταγωγής της

Στην πατρίδα της την Κρήτη βρέθηκε για μια εμφάνιση στο Matala Beach Festival η Μαρίνα Σάττι και για εκείνη ήταν ίσως η πιο ιδιαίτερη βραδιά.

Η επιστροφή στον τόπο της καταγωγής της, στα μέρη που μεγάλωσε τη φόρτισε πολύ συναισθηματικά και αυτό φάνηκε. Κι ας το περίμενε πως και πως.

Και είχε πολύ κέφι καθ' όλη σχεδόν τη διάρκεια της βραδιάς που ξεκίνησε γύρω στις δέκα το βράδυ και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Από νωρίς η παραλία γέμισε από τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, που περίμεναν να εμφανιστεί η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα η οποία, πρόσφατα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision. Όπως πληροφορηθήκαμε μάλιστα δημιουργήθηκε και κυκλοφοριακή συμφόρηση στον δρόμο που οδηγεί στην παραλία από τον κόσμο που ήρθε για να απολαύσει τη Μαρίνα που μετά τη Eurovision ζει απίστευτες -και το λέει και η ίδια- στιγμές.

Graphic_Matala_Satti_561e1.jpeg

Η Mαρινα άνοιξε τη συναυλία με το «Ζάρι» και ξεσήκωσε τα Μάταλα με το performance της και όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι που βάση του προγράμματός της ξεκίνησε να ερμηνεύει το «Αχ Θάλασσα», το τραγούδι από την πρόσφατη δουλειά της P.O.P που έχει αφιερώσει στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες και δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει.

Η συναισθηματική της φόρτιση ήταν τέτοια που κάποια στιγμή σταμάτησε να τραγουδάει με τη μουσική να παίζει και μόνο στο τέλος κατάφερε να βγάλει μόνο μια φράση, την τελευταία «Μα εγώ είμαι κύμα». Με τον κόσμο από κάτω που κατάλαβε τη συναισθηματική της κατάσταση να προσπαθεί να της δώσει κουράγιο με χειροκροτήματα και να την αποθεώνει στο τελείωμα και την ΄ίδια να αλλάζει γρήγορα κλίμα και ύφος τραγουδιού για να αποφορτιστεί.

Λίγο αργότερα η ίδια προσπάθησε να το «διασκεδάσει» κάνοντας εκτενή αναφορά στο beef του σχολείου που πήγαινε η ίδια στο Ηράκλειο με αντίπαλο σχολείο. Μιλώντας στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο η Μαρίνα είπε πως όταν παρακολουθούσε συναυλίες των Πυξ Λαξ και του Χατζηγιάννη στο Κηποθέατρο δεν φανταζόταν ποτέ πως θα φτάσει να τραγουδάει η ίδια στην Κρήτη για τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 02:12