Σπύρος Σούλης: Με καπέλο «μπαμπάς» και καρότσι μωρού στο Central Park

Σπύρος Σούλης: Με καπέλο «μπαμπάς» και καρότσι μωρού στο Central Park
Έμμεση ανακοίνωση ότι έγινε μπαμπάς;

Ένα διαφορετικό ποστ έκανε το Σαββατοκύριακο από τη Νέα Υόρκη ο Σπύρος Σούλης και άναψε φωτιές.

Ο πετυχημένος αρχιτέκτονας που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό πρόσωπο παρουσιάζοντας με μεγάλο σουξέ εκπομπή ανακαίνισης σπιτιών – κάτι που ακούγεται ότι επιστρέφει με νέα μορφή- δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και χρόνια.

Πρόσφατα μάλιστα βρισκόταν στο Los Angeles επιβλέποντας την ριζική ανακαίνιση του σπιτιού φίλων του και το Σαββατοκύριακο βρισκόταν στην Νέα Υόρκη απ’ όπου έκανε και τη μεγάλη έκπληξη. ‘Εβαλε ένα ποστ στο instagram του με πολλαπλές φωτογραφίες με τον ίδιον να σπρώχνει ένα καρότσι μωρού στους δρόμους του Manhattan και μετά να απολαμβάνει picnic στο Central Park φορώντας ένα μπλε τζόκει που γράφει DAD, δηλαδή μπαμπάς.

SPYROS_SOULIS_DAD_HAT_and_baby_Central_park_2_249ce.jpg

«Απολαυστική χαλαρή βόλτα για καφέ στην Upper East Side του Manhattan όλοι παρέα, και μετά συνεχίσαμε στο Central Park για ένα πικ νικ.
Αγαπημένοι φίλοι, είχαμε μουσική, φαγητά, ποτά, τραγούδια (το φάλτσο πήγε σύννεφο!) πολύ κέφι και ακόμα περισσότερη αγάπη. Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε;

Οι μικρές, καθημερινές στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους είναι αυτές που μας γεμίζουν με ευτυχία. Για αυτές ζούμε – τις μικρές, αλλά τεράστιες στιγμές που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατά.

Σας στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να βρείτε κι εσείς αυτές τις μαγικές μικρές αλλά πολύτιμες στιγμές στη δική σας καθημερινότητα αυτό το Σαββατοκύριακο.
(και σαν να σας έγραφα γράμμα…)

Με πολλή αγάπη, Σπύρος» έγραψε ο ίδιος στην περιγραφή του ποστ με πολλούς να του εύχονται τα καλύτερα για το νέο ρόλο της ζωής του και φυσικά κάποιους να αντιδρούν με απρεπή και αγενή σχόλια.

Ο ίδιος ο Σπύρος Σούλης επέλεξε να τα αγνοήσει χωρίς να διευκρινίσει ή να απαντήσει επίσημα αν τελικά αυτή η ανάρτηση ανακοινώνει την απόκτηση ενός παιδιού.
Ότι κι αν ισχύει πάντως ευχόμαστε να είναι όσο ευτυχισμένος φαίνεται.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2024 - 16:42