Βασιλική Τρουφάκου: Οι 9 μήνες της εγκυμοσύνης της σε ένα υπέροχο βίντεο

30.06.2024
Βασιλική Τρουφάκου: Οι 9 μήνες της εγκυμοσύνης της σε ένα υπέροχο βίντεο
Με το αγοράκι της αγκαλιά η ζωή είναι αλλιώς.

Ενός μηνός έγινε στις 27 Ιουνίου ο γιος της Βασιλικής Τρουφάκου και η ηθοποιός σιγά σιγά αρχίζει να επιστρέφει και στις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Την Παρασκευή μάλιστα έκανε και την πρώτη της εμφάνιση σε ένα ιδιαίτερο μουσικοθεατρικό δρώμενο στην Εναλλακτική σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Βασιλική εξάλλου δούλευε μέχρι και που έφτασε προχωρημένη εγκυμοσύνη αφού είχε γυρίσματα για το Famagusta και μάλιστα οι συνεργάτες της εκεί φρόντισαν και ενδυματολογικά και σκηνοθετικά να μην φανεί οτι είναι έγκυος αφού η ίδια δεν ήθελε να μαθευτεί πριν αποφασίσει η ίδια να το ανακοινώσει δημόσια.

Και σε γενικές γραμμές πέρασε τη εγκυμοσύνη της χωρίς να στερηθεί τίποτα, ούτε τη δουλειά, ούτε τα ταξίδια (σε αυτό το διάστημα πήγε και στην Κωνσταντινούπολη και στη Λισαβόνα και μαζεύτηκε πια στην Αθήνα όταν πλησίαζε η ημερομηνία του τοκετού. Ένας τοκετός που όπως αποκάλυψε η ίδια κράτησε 30 ώρες!

«Να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’ όλους τον μαιευτήρα μου Αναστάσιο Κωνσταντόπουλο - που σε όλη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστάσεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα.

Mε όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό» είχε γράψει η Βαιλική Τρουφάκου 2 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

TROUFAKOU_9_minew_egkymossynis_se_ena_video_2_b30a3.jpg

Και πλέον που το αγοράκι της έγινε ενός μηνός δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο από διαφορετικές στιγμές της εγκυμοσύνης της που κλείνει με την ίδια νε έχει το θαύμα της στην αγκαλιά της μέσα στον μάρσιπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2024 - 01:08