Καίτη Γαρμπή: Το τραγούδι του Σχοινά που είπε ο γιος της και τη συγκίνησε

Καίτη Γαρμπή: Το τραγούδι του Σχοινά που είπε ο γιος της και τη συγκίνησε
Με δύο γονείς τραγουδιστές δε θα ξέφευγε εύκολα από τον χώρο.

Ο Δημήτρης Σχοινάς μεγάλωσε στην κυριολεξία μέσα στη μουσική. Με μαμά την Καίτη Γαρμπή και μπαμπά τον Διονύση Σχοινά, ο Δημήτρης από πολύ μικρή ηλικία περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του μέσα στο στούντιο που έχει φτιάξει ο πατέρας του στο σπίτι.

Ήταν πιτσιρίκι εξάλλου όταν τραγούδησε μαζί του το πολύ πετυχημένο «Είμαι ακόμα παιδί» και το...μικρόβιο ρίζωσε για τα καλά. Κανείς δεν ξαφνιάστηκε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο και είναι πλέον σταθερός συνεργάτης της μητέρας του στις εμφανίσεις της. Με πιο πρόσφατη συνεργασία τους το σχήμα του Lav Stage που μόλις ξεκίνησε και η sold out περιοδεία της στην Αυστραλία, όπου ταξίδεψαν οικογενειακώς αφού μαζί τους πήγε και ο Διονύσης Σχοινάς κι ας μην εμφανιζόταν ο ίδιος στο σχήμα, όπως ακριβώς τους ακολουθούσε κάποτε ο μικρός Δημήτρης στα live τους ανά τον κόσμο.

Όσοι τους ξέρουν καλά έχουν να λένε για το πόσο δεμένοι είναι ως οικογένεια. Κι αν και η μουσική του Δημήτρη δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτή των γονιών του -ίσως με τον πατέρα του έχει κάποια κοινά- ο ίδιος λατρεύει τα τραγούδια τους και πολύ συχνά τα κάνει cover - δηλαδή τα τραγουδάει εκείνος- κυρίως στο instagram του.

Προχθές επέλεξε να πει ένα τραγούδι του πατέρα του από το παρελθόν. Από το 2006 συγκεκριμένα και τον δίσκο που εμπεριείχε και το ντουέτο τους «Είμαι ακόμα παιδί» αλλά όχι το ομώνυμο τραγούδι αλλά μια πολύ τρυφερή μπαλάντα του Διονύση Σχοινά, το «Να μπορούσα». Έγραψε μάλιστα πως αυτό είναι το αγαπημένο του τραγούδι. Και φυσικά η μαμά Καίτη αντέδρασε άμεσα γράφοντας: Πόσο με συγκινείς... Την νιώθουμε...

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 23:27