Ασημίνα Χατζηανδρέου- Χρήστος Δάντης: Βγήκαν για ψώνια και δεν πάει το μυαλό σας ποια συνάντησαν

Ασημίνα Χατζηανδρέου- Χρήστος Δάντης: Βγήκαν για ψώνια και δεν πάει το μυαλό σας ποια συνάντησαν
Για χαλαρό shopping therapy πήγαν και σκόνταψαν σε γνωστές φυσιογνωμίες.

Από το καλό στο καλύτερο πάει η μακροχρόνια σχέση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η αθλήτρια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Survivor, μετράνε πια πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο η Ασημίνα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φορώντας μονόπετρο που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.

Όταν δε, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια του Fay’s Time, αν της έκανε πρόταση γάμου ο Χρήστος Δάντης, η Ασημίνα κράτησε διπλωματική στάση λέγοντας:

«Δεν έχουμε πει κάτι. Παιδιά αυτό το λέω πρώτη φορά, είχαμε πάει στην περιοδεία του στην Αμερική, στη Βοστώνη, ανεβήκαμε με το ελικόπτερο και είδαμε όλη τη Βοστώνη και μου το έδωσε εκεί»

Μαζί στην Αμερική, μαζί και στην Αθήνα, μαζί παντού. Ακόμα και στα ψώνια, που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι και η αγαπημένη ασχολία των αντρών. Ο Χρήστος Δάντης όχι μόνο πήγε, αλλά πήρε κιόλας από τα χέρια της όλες τις σακούλες με τις αγορές τους για να απολαύσει η Ασημίνα του το γλυκό της.

Και κάπου εκεί έπεσαν πάνω και σε άλλη μια celebrity που μάλιστα δεν ήταν μόνη. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου που είχε βγει βόλτα με την κόρη της. Ο Χρήστος και η Ασημίνα ξετρελάθηκαν με την πιτσιρίκα και έμειναν αρκετή ώρα μαζί τους χαμογελώντας πλατιά με τη μικρή.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 23:44