Αγωνία για την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου - Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο η ηθοποιός

03.10.2023
Αγωνία για την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου - Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο η ηθοποιός
Η ελληνίδα πρωταγωνίστρια που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ με την υγεία της τα τελευταία χρόνια, είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της και τα πράγματα φαίνεται ότι δεν είναι εύκολα.

Η είδηση ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε όχι πολύ καλή κατάσταση έχουν γεμίσει αγωνία και θλίψη τους απανταχού φίλους και θαυμαστές της.

Στα 90 της χρόνια η θρυλική πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου (και όχι μόνο, φυσικά) υποβάλλεται σε ακόμη μία (από τις πολλές που την έχουν βρει τα ταλευταία χρόνια) ταλαιπωρία, που, όμως, σύμφωνα με τον Ιάσονα Τριανταφιλλίδη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Fay's Book τρα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου και καλός φίλος της ηθοποιού, μάλιστα, ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για την καλή έκβαση και αυτής της δοκιμασίας.

Τη Μαίρη Χρονοπούλου βρήκε αναίσθητη στο πάτωμα η βοηθός της, Νίνο, η οποία τρόμαξε και ζήτησε τη βοήθειά του φίλου της Θωμά Χούντα, ο οποίος έφτασε και κάλεσε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2023 - 15:17