Catherine Zeta-Jones: Δεν περίμενα ποτέ ότι ο γάμος μου με τον Michael Douglas θα κρατούσε τόσα πολλά χρόνια

09.12.2022
Catherine Zeta-Jones: Δεν περίμενα ποτέ ότι ο γάμος μου με τον Michael Douglas θα κρατούσε τόσα πολλά χρόνια
Η Catherine Zeta-Jones γιόρτασε φέτος την 22η επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Michael Douglas. Mετά από πολλά γενέθλια και γιορτές μαζί, ο Robin Roberts από το Good Morning America αποφάσισε ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να ρωτήσει τη σταρ ποιος από τους δύο κάνει τα καλύτερα δώρα. Η Zeta-Jones έδωσε μια πολύ ειλικρινή απάντηση.

«Νομίζω ότι πρέπει να είναι ο Μichael», απάντησε. «Είμαι παντρεμένη 22 χρόνια. Έφτασα στο αποκορύφωμά μου γύρω στο όγδοο έτος. Αν ήξερα ότι θα παντρευόμουν τόσο καιρό, θα είχα συγκρατηθεί λίγο. Δεν οραματιζόμουν έναν 22χρονο γάμο. Αυτό είναι το Χόλιγουντ!». Η 53χρονη ηθοποιός είπε ότι οι γάμοι στη βιομηχανία του θεάματος δεν έχουν πάντα τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ανήκετε στο ίδιο ζώδιο; Δες τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σχέση σας

Τι του αγόρασε λοιπόν του Douglas στο αποκορύφωμα της; Ένα γρήγορο αμάξι! «Μοιάζει με ένα μικρό αυτοκίνητο σε στιλ Bugsy Malone», περιέγραψε το δώρο. «Ήταν πραγματικά υπέροχο». Στη συνέχεια είπε: «Aπό τότε του δίνω κάλτσες». Στοιχηματίζουμε ότι είναι ένα φανταχτερό ζευγάρι κάλτσες για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Ο Douglas είναι ένας φοβερός gift-giver, σύμφωνα με τη σύζυγό του, επειδή «είναι καλός με τα κοσμήματα», κάτι που εκτιμά πραγματικά η Zeta-Jones για τη «συναισθηματική τους αξία». Ίσως αυτή η εξομολόγηση στην κάμερα να εμπνεύσει τη Zeta-Jones να σκεφτεί ένα επικό δώρο για τον σύζυγό της φέτος τα Χριστούγεννα. Μήπως ένα δεύτερο αυτοκίνητο;