Ο Λάκης Γαβαλάς έγινε Βερόνικα και θα τον δούμε στη μεγάλη οθόνη

14.09.2022
Ο Λάκης Γαβαλάς έγινε Βερόνικα και θα τον δούμε στη μεγάλη οθόνη
Μία guest εμφάνιση στην πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Χρήστου Μασαλλά κάνει ο Λάκης Γαβαλάς και το απολαμβάνει όσο τίποτα!

Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ο Λάκης Γαβαλάς φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για οτιδήποτε του συμβαίνει.

Η τελευταία του ανάρτηση, λοιπόν, αφορά τη συμμετοχή του στην ταινία Broadway του Χρήστου Μασαλλά που παρουσιάζεται επίσημα στο ελληνικό κοινό τη Δευτέρα 19/9/2022 και βγαίνει στους κινηματογράφους, επίσημα, την Πέμπτη 22/9.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 51o Διεθνές Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και συγκεκριμένα στο διαγωνιστικό τμήμα «Big Screen Competition», τον περασμένο Ιανουάριο, έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, ενώ έχει ήδη διανεμηθεί στις αίθουσες της Γαλλίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας και αναμένεται η διανομή της στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες μέσα στον επόμενο χρόνο.

Στην ταινία, όπου παρακολουθούμε μια συμμορία πορτοφολάδων και χορευτών να αναστατώνει την Αθήνα και στην αθέατη πλευρά της, που είναι τόσο πολύχρωμη όσο και σκοτεινή, ο Λάκης Γαβαλάς μεταμορφώνεται σε Βερόνικα.

Ιδού το trailer της ταινίας όπου μεταξύ των πρωταγωνιστών θα αναγνωρίσετε και τον Χρήστο Πολίτη και στη συνέχεια η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος είναι, πραγματικά, αγνώριστος!