Παντρεύτηκε μυστικά η Adele; Η λεπτομέρεια που φαίνεται ότι μαρτύρησε το μυστικό εντοπίστηκε σε μια φωτογραφία

06.09.2022
Παντρεύτηκε μυστικά η Adele; Η λεπτομέρεια που φαίνεται ότι μαρτύρησε το μυστικό εντοπίστηκε σε μια φωτογραφία
Δεν είχει κρύψει ποτέ τη διάθεσή της να ξαναπαντρευτεί η Adele, ούτε και τη λατρεία που έχει στον σύντροφό της, Rich Paul, με τον οποίο έχει εμμονή, όπως παραδέχτηκε η ίδια πρόσφατα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το στεφάνι έχει ήδη μπει!

Τεράστια η ευτυχία της Adele για το Emmy που κέρδισε πρόσφατα για τη την τηλεοπτική της συναυλία με τίτλο Adele: One Night Only. Η τιμή αυτή την έβαλε στον υψηλό κύκλο των EGOs, δηλαδή των βραβευμένων με Emmy, Grammy και Oscar και μένει ένα Tony για να μπει στον κύκλο των EGOTs. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ στο θέατρο, αλλά ποιος ξέρει... μπορεί και να το κάνει.

Προς το παρόν, οι φανς της ασχολούνται με ένα "ύποπτο" στοιχείο που ανακάλυψαν μερικοί αετομάτηδες στο τελευταίο post της.

Adele: «Σίγουρα θα ήθελα μερικά ακόμη παιδιά»

Τη χαρά της για την πρόσφατη βράβευσή της μοιράστηκε η Adele και στην τρίτη φωτογραφία που συμπεριέλαβε στην ανάρτησή της φωτογράφησε το αγαλματίδιο επάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, όπου από τον Μάιο ζει μαζί με τον αγαπημένο της, Rich Paul.

Σε πρώτη φάση όλα δείχνουν "φυσιολογικά". Μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή τη λήψη όμως ίσως μαρτυρά κάτι άλλο. Μία έκδοση με τον τίτλο "The Pauls" εντοπίστηκε στο τραπεζάκι και η απορία εύλογη για το αν πρόκειται για φωτογραφικό άλμπουμ γάμου ή όχι.

"Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του", είχε παραδεχτεί σε πρόσφατη συνέντευξή της η 34χρονη σταρ ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί μετά το διαζύγιο με τον Simon Konecki το 2019 - με τον οποίο έχει τον 9χρονο γιο της, Angelo - η απάντηση ήταν ξεκάθερη "Ναι, απολύτως". Μήπως, λοιπόν, είναι και κάτι άλλο που πρέπει να μας πει η αγαπητή Adele; Αναμένουμε τα νεότερα.