Η Μαίρη Συνατσάκη αποχαιρετά τον Αύγουστο με μια απίθανη φωτογραφία - Το τρυφερό μήνυμα στο αγέννητο παιδί της

31.08.2022
Η Μαίρη Συνατσάκη αποχαιρετά τον Αύγουστο με μια απίθανη φωτογραφία - Το τρυφερό μήνυμα στο αγέννητο παιδί της
Μητέρα θα γίνει σε λίγους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη, απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της (ναι, ακόμη και τις δύσκολες) και μοιράζεται στιγμές, σκέψεις και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ολοκληρώνοντας τις διακοπές της η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε μία, ακόμη, όμορφη καλοκαιρινή στιγμή της και την ίδια στιγμή έστιλε ένα μήνυμα στο αγέννητο παιδί της.

"Αποχαιρετισμός στον Αύγουστο, τον πιο ωραίο… που είμαι εγώ η θάλασσα και κολυμπάς εσύ μέσα μου", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η εντυπωσιακή λήψη της εγκυμονούσας παρουσιάστριας που κέρδισε πάνω από 42.000 "Like" μέσα σε λιγότερο από μία ώρα.

Στην 25η (περίπου) εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη προετοιμάζεται για τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή!

Μιλώντας στο περιοδικό People το 2015, η Μαίρη Συνατσάκη είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί: «Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη (η δίδυμη αδελφή της). Τώρα βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα και εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας. Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω επιπόλαια… Μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί». Ε, σήμερα είναι 37 ετών. Μικρή η απόκλιση!