Η Nicole Kidman φλεξάρει τα απίθανα "ποντίκια" της, αλλά και ένα μικρό θεματάκι που έχει στη μύτη της

23.08.2022
Η Nicole Kidman φλεξάρει τα απίθανα "ποντίκια" της, αλλά και ένα μικρό θεματάκι που έχει στη μύτη της
Στα 55 της χρόνια η Nicole Kidman σε μία ακόμη ακραία φωτογράφηση που ζαλίζει, κυρίως για το... "φέτες" κορμί της, αλλά και για τα σημάδια στη μύτη της που όχι μόνο δεν προσπάθησε να κρύψει, αλλά τόνισε, κιόλας, όσο περισσότερο μπορούσε.

Το περιοδιό Perfect απένειμε στη Nicole Kidman τον τίτλο του Perfect Icon για φέτος και γιόρτασε το γεγονός με ένα απίθανο εξώφυλλο και ένα εξίσου απίθανο editorial. Οι φωτογραφίες που φέρουν την υπογραφή του Zhong Lin έχουν ήδη γίνει viral ενώ οι θαυμαστές της 55χρονης βραβευμένης -και- με Όσκαρ Αυστραλής ηθοποιού δεν μπορούν να ξεπεράσουν πόσο γυμνασμένο είναι το κορμί της.

Η ίδια η σταρ μοιράστηκε πολλές από τις φωτογραφίες του τεύχους και από όλες εντύπωση κάνουν -εκτός από τους μύες της που "βγάζουν μάτι"- και τα έντανα σημάδια που έχει αφήσει η πλαστική στη μύτη της, τα οποία, όμως, αντί να κρύβει, φαίνεται να υπερτονίζει με τις πόζες της. "Μαγκιά της" λένε οι περισσότεροι κι εμείς προσυπογράφουμε!

Η δουλειά, αυτή της Kidman, έρχεται έξι μήνες μετά ένα άλλο εξώφυλλο που συζητήθηκε πολύ, αλλά για άλλο λόγο. Τον περασμένο Φεβρουάριο η διάσημη ηθοποιός είχε ποζάρει στο εξώφυλλο του Vanity Fair και το αποτέλεσμα είχε σοκάρει τους φανς της καθώς ήταν πραγματικά αγνώριστη. Η ίδια είχε υπεραμυνθεί της απόφασής της να ποζάρει με το συγκεκριμένο Miu Miu outfit και τελικά, το όλο ζήτημα... ξεφούσκωσε