Η Nicola Peltz μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τη Victoria Beckham

12.08.2022
Η Nicola Peltz μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τη Victoria Beckham
Οι φήμες για κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός δεν φόρεσε το φόρεμα της σχεδιάστριας στον γάμο της με τον Brooklyn Beckham

Μήνες μετά τον γάμο τους σε μια πολυτελή τελετή στο Palm Beach, ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz Beckham συμμετείχαν σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη, στην οποία συζήτησαν τη δυναμική της οικογένειάς τους και τις ελπίδες τους για το μέλλον - και ξεκαθάρισαν τις φήμες για διαμάχη μεταξύ της Nicola και της Victoria Beckham.

Η Kylie Jenner έχει γενέθλια και ο Travis Scott την αποθεώνει με 5 stories

Μιλώντας στο Variety, οι νεόνυμφοι απάντησαν σε δημοσιεύματα ότι η Nicola δεν τα πάει καλά με τη διάσημη μητέρα του Brooklyn, σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl Victoria Beckham. Η Nicola είπε ότι οι φήμες είναι ψευδείς και ότι πιστεύει ότι όλα ξεκίνησαν όταν δεν φόρεσε το φόρεμα της Victoria Beckham στον γάμο της. "Το ήθελα πολύ και μετά, λίγους μήνες αργότερα, συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε έπρεπε να διαλέξω άλλο φόρεμα", είπε το μοντέλο και ηθοποιός. "Δεν είπε ότι δεν μπορώ να το φορέσω, και δεν είπα ότι δεν θέλω να το φορέσω. Από εκεί ξεκίνησε".

Στο γάμο τους, η Nicola φόρεσε ένα εντυπωσιακό, λευκό φόρεμα Valentino σχεδιασμένο από τον Pierpaolo Piccioli, με ένα πέπλο με λουλουδένια διακοσμητικά που ταίριαζαν με αυτά στα καθαρά γάντια της. Η Nicola και ο Brooklyn δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2020 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Τόσο η Victoria όσο και ο σύζυγός της, David Beckham, ήταν παρόντες την ημέρα της πρότασης.