Brad Pitt: Βγαίνει ξανά ραντεβού αλλά προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση

29.07.2022
Brad Pitt: Βγαίνει ξανά ραντεβού αλλά προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση
Ο Brad Pitt απολαμβάνει την εργένικη ζωή μετά το επίμαχο διαζύγιό του με την Angelina Jolie. Ωστόσο το ότι επέστρεψε στην «αγορά», δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να μπει αμέσως σε μια σοβαρή σχέση.

Ο 58χρονος ηθοποιός φαίνεται περισσότερο επικεντρωμένος στην αγορά μιας έκτασης αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων στο Carmel της Καλιφόρνια, για να «εξερευνήσει την αίσθηση του στυλ του» και να κάνει παρέα με «μια μεγάλη ομάδα καλλιτεχνικών φίλων στο Λος Άντζελες». Μια πηγή του People στο περιβάλλον του ηθοποιού, σχολίασε τη ρομαντική ζωή του Brad Pitt και την περιέγραψε απλά ως «ραντεβού», αλλά σημείωσε ότι δεν έχει «σοβαρή σχέση». Οι παπαράτσι είναι πιθανότατα απογοητευμένοι που δεν θα έχουν σύντομα καμία σημαντική πληροφορία για την κατάσταση που έχει να κάνει με τις σχέσεις του.

Brad Pitt: "Αυτός με βοήθησε να κόψω το ποτό" - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον διάσημο συνάδελφό του [video]

Αυτό του αφήνει επίσης χρόνο να καλλιεργήσει τις σχέσεις του με τα έξι παιδιά του. Ενώ τα πράγματα ήταν δύσκολα με τον Maddox μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με την Jolie το 2016, φαίνεται ότι τα μικρότερα παιδιά είναι ακόμα δεμένα με τον μπαμπά τους. «Ο Brad τρώει πάντα με τα μικρότερα παιδιά του όταν είναι όλα στο Λος Άντζελες», αποκάλυψε η πηγή. «Εφόσον τα παιδιά είναι μεγαλύτερα τώρα, έχουν τη δική τους ζωή και τους φίλους τους. Ο Brad έχει ακόμα μια πολύ καλή σχέση μαζί τους».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Pitt απολαμβάνει δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από το ενδιαφέρον του για την αρχιτεκτονική και τις τέχνες, δεν θα εκπλαγούμε αν το επόμενο σοβαρό ειδύλλιό του προέρχεται από αυτόν τον κόσμο. Εν τω μεταξύ, ο φίλος του ηθοποιού υπόσχεται ότι «ζει την καλύτερη φάση της ζωής του σύμφωνα με τις περιστάσεις» και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί ο διάσημος σταρ είναι κάπωςε μοναχικός.