Gwyneth Paltrow: Έτσι αντέδρασε δημόσια για τον γάμο του πρώην της, Ben Affleck, με την JLo

26.07.2022
Gwyneth Paltrow: Έτσι αντέδρασε δημόσια για τον γάμο του πρώην της, Ben Affleck, με την JLo
Φαίνεται ότι μαζί με την επιθυμία να μάθει ο κόσμος κάθε λεπτομέρεια του ξαφνικού γάμου των Bennifer, όλοι θέλουν επίσης να μάθουν πώς νιώθουν οι πρώην τους για αυτό.

Οι περισσότεροι από τους πρώην δήλωσαν πολύ χαρούμενοι για το νέο κεφάλαιο αυτού του love story και συγκεκριμένα μια πρώην του Ben Affleck εξέφρασε την αγάπη της για τον γάμο του διάσημου ζευγαριού. Η Gwyneth Paltrow χρησιμοποιήσε τα social media για να μεταφέρει σε έναν φαν τα συναισθήματά της για τον γάμο και είναι ακριβώς αυτό που θα περιμέναμε από το ελεύθερο πνεύμα της.

Οι ευχές του Alex Rodriguez στην Jennifer Lopez για τον γάμο με τον Ben Affleck φανερώνουν πόσο καλά την ξέρει

Ένας λοιπόν θαυμαστής ρώτησε τη διάσημη σταρ: «Πώς νιώθεις για τον Ben και την J Lo;» και η Paltrow απάντησε γρήγορα μέσω της ιστορίας της στο Instagram: «Αγάπη!!! Τόσο ρομαντικό!!! Πολύ χαρούμενη για αυτούς».

Μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt, η Paltrow και ο Affleck γνωρίστηκαν το 1997 σε ένα δείπνο που διοργάνωσε ο Harvey Weinstein. Είχαν μια on and off σχέση από το 1997 έως το 2000, δουλεύοντας μαζί στις δύο αγαπημένες ταινίες Shakespeare in Love και Bounce.

Αφού χώρισαν οριστικά το 2000, ο Affleck άρχισε να βγαίνει με την Jennifer Lopez και η Paltrow με μερικούς σταρ μέχρι που συνάντησε τον πρώτο της σύζυγο Chris Martin το 2002. Μετά το διαζύγιο με τον Μartin το 2014, η Paltrow παντρεύτηκε τον Brad Falchuk. Αυτό πάντως που καταλαβαίνουμε είναι ότι η Paltrow εκτιμά και αγαπά πολύ τον Affleck και θέλει να είναι ευτυχισμένος.