Ο Ben Affleck αποκοιμήθηκε στην κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος με την JLo και έγινε meme

25.07.2022
Ο Ben Affleck αποκοιμήθηκε στην κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος με την JLo και έγινε meme
Ο ηθοποιός έγινε το αγαπημένο θέμα συζήτησης στο Twitter

Ο Ben Affleck, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα με την Jennifer Lopez, εθεάθη να κοιμάται σε ένα κρουαζιερόπλοιο κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Και, ήταν αρκετό για να γίνει το θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο. Μέχρι χθες, το ζευγάρι ήταν πρωτοσέλιδο για τις αξιολάτρευτες στιγμές του στο Παρίσι - Ωστόσο, σήμερα, οι χρήστες του Twitter έκαναν τις πιο αστείες αναρτήσεις για τον ηθοποιό.

Ben Affleck: Ενημέρωσε την πρώην του, Jennifer Garner, για τον γάμο του μόλις 48 ώρες πριν την τελετή -πάλι καλά!

Ένα στιγμιότυπο από το γιοτ δείχνει τον Affleck ντυμένο με ένα μπλε πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι. Με το στόμα ορθάνοιχτο, φαίνεται να κοιμάται σε μια καρέκλα με τον ήλιο να λάμπει πάνω του.

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε: "Ο Ben Affleck άντεξε πραγματικά χρόνια memes και λιποθύμησε σε μια βάρκα παντρεμένος με την Jennifer Lopez. Απίστευτος."

Η JLo συνάντησε για πρώτη φορά τον Ben το 2001 στα πλατό της ταινίας "Gigli". Αρραβωνιάστηκαν την επόμενη χρονιά, ωστόσο, σύντομα διέκοψαν τον γάμο τους και χώρισαν. Μετά τον χωρισμό τους, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Jennifer Garner, ενώ η Jennifer παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Marc Anthony.

Τον Μάιο του 2021, το ζευγάρι πυροδότησε φήμες πως είναι και πάλι μαζί όταν εντοπίστηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ έκαναν διακοπές στη Μοντάνα. Αυτόν τον μήνα, σχεδίασαν έναν γάμο έκπληξη στο A Little White Chapel.