Ιωάννα Τούνη: "Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της"

23.07.2022
Ιωάννα Τούνη: "Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της"
Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις επιθέσεις που δέχτηκε για την "κλειδαρότρυπά της"

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε με μεγάλη συγκίνηση την εγκυμοσύνη της. Πριν από αυτό όμως, η ίδια είχε πει πως θα μιλήσει όταν νιώσει έτοιμη, και είχε παρακαλέσει τον κόσμο να "μην μπαίνει στην κλειδαρότρυπά της".

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε έξαλλη το όνομα του πατέρα όταν την ρώτησαν στο instagram

Η influencer θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, και έκανε μερικά stories μιλώντας για αυτό. Συγκεκριμένα, η ίδια είπε: "Περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη. Όταν ένιωσα έτοιμη και έκανα τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε με το μωράκι μου. Όταν ένιωσα ασφαλής το ανακοίνωσα. Μέχρι τότε δέχτηκα μηνύματα και από γυναίκες και από άντρες του τύπου, 'Έβαλες βυζιά; Έχεις κατακράτηση; Πώς είσαι έτσι;'. Πάτε καλά; Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της ακόμα και αν τυχαίνει να είναι celebrity ή influencer. Εγώ προσωπικά μέχρι το εμβρυάκι να γίνει μωράκι, δεν είχα πει ούτε στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους ότι περιμένω μωρό γιατί ήθελα να δω εάν όντως περιμένω μωρό, εάν έχει δέσει καλά στο σώμα μου, και είναι καλά. Για ποιον λόγο πρέπει να υποχρεωθώ εγώ να το ανακοινώσω σε εσάς; Είναι θέμα υγείας".

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνει μπαμπάς και ο Γιώργος Μανίκας αποκάλυψε πώς προετοιμάζεται για τον νέο ρόλο

Η ίδια πρόσθεσε: "Για να καταλήξω, ναι, οκ, είμαι influencer μοιράζομαι μαζί σας, με την καρδιά μου, άπειρες στιγμές από το πρωί μέχρι το βράδυ, όταν νιώσω έτοιμη. Ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου, οι μισοί με αγαπάτε και οι μισοί με μισείτε. Το κάνω και το νιώθω, οπότε όταν κλείνω την πόρτα σημαίνει ότι αντιμετωπίζω μία κατάσταση πραγματικά δύσκολη, σας ζητάω να μην κοιτάτε από την κλειδαρότρυπα, δεν το λέω ειρωνικά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν δημοσιογράφο να με κάνει θέμα και να λέει, 'Έχει δικαίωμα η Ιωάννα Τούνη στην προσωπική ζωή;'. Ναι, έχω δικαίωμα να μην είμαι καλά στην υγεία μου και να μην θέλω να πω τι ακριβώς έχω. Τι θέλετε να μάθετε, δεν καταλαβαίνω; Όταν έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου, είτε θετικό, είτε αρνητικό, θα το μοιραστώ μαζί σας".