Η Εβελίνα Παπούλια ξεκινά αποτοξίνωση κι εμείς απλά... τη ζηλεύουμε (με την καλή έννοια, πάντα)

21.07.2022
Η Εβελίνα Παπούλια ξεκινά αποτοξίνωση κι εμείς απλά... τη ζηλεύουμε (με την καλή έννοια, πάντα)
Κατεβάζει ρολά και εύχεται "Ραντεβού τον Σεπτέμβρη" η Εβελίνα Παπούλια βρίσκοντας έτσι το μόνο αντίδοτο στην τρέλα των καιρών μας. Ιδού το όλο σκεπτικό της και ας λειτουργήσει ως έμπνευση για παρόμοιες, λυτρωτικές αποφάσεις.

Το είπε και η Ελένη Ράντου πρόσφατα, επιστρέφοντας από ολιγοήμερες διακοπές στην Ψέριμο. Το λέμε κι εμείς μιλώντας με φίλους, γνωστούς ή... τον εαυτό μας. "Δεν αντέχεται, άλλο, η κατάσταση". Ο κλοιός των προβλημάτων σφίγγει ολοένα και περισσότερο ενώ η πίεση που δεχόμαστε όλοι από παντού γίνεται όλο και πιο αφόρητη. Το τραγικότερο όλων, μάλιστα είναι ότι έχουμε κάπω συνηθίσει να θεωρούμε δεδομένη την τρέλα και το τρέξιμο και να μην ξέρουμε πώς να ανταποκριθούμε πια σε κάτι πιο χαλαρό.

Στο όριό της φαίνεται ότι έφτασε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία ετοιμάζεται για τις διακοπές της στο τέλος του μήνα και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για μία σημαντική απόφαση που πήρε για την επόμενη χρονική περίοδο της ζωής της.

Μέσα από ένα story και μία μόνιμη ανάρτηση μοιράστηκε το σκεπτικό της η ηθοποιός και μουσική παραγωγός ενημερώνοντας, στην ουσία, ότι για έναν μήνα εξαφανίζεται από τα πάντα και τους πάντες.

"Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας @realfm978 και @ellinikos932 καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές, βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’ αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε κι εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους!… βάλτε στην άκρη το instagram το Facebook και ό,τι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!!", έγραψε στο story της η Εβελίνα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το post της.

"Κατεβάζω ρολά σε όλα! Θα τα ξανά πούμε τον Σεπτέμβρη γιατί βαζω το μυαλό και το σώμα μου σε διακοπές…Φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου φιλοι αγαπημένοι ειμαστε συντονισμένοι στον @ellinikos932 γιατί και εγώ δουλεύω… 1η Αυγούστου εξαφανίζομαι ❤️! Αν λοιπόν δεν απαντώ στα μηνύματα σας δεν είναι γιατί σας ξέχασα αλλά γιατί δεν θα μπω στο ινσταγκραμ μέχρι τον Σεπτέμβρη! Αποτοξίνωση ! Σας αγαπώ!!", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις Εβελίνα. Μαζί σου κι εμείς. Μετράμε αντίστροφα