Chapeau: Ο sir Anthony Hopkins χορεύει Ζορμπά και όλος ο κόσμος χτυπάει παλαμάκια

21.07.2022
Chapeau: Ο sir Anthony Hopkins χορεύει Ζορμπά και όλος ο κόσμος χτυπάει παλαμάκια
Στα 84 χρόνια του, ο αειθαλής, πολυβραβευμένος και θρυλικός ηθοποιός του Χόλιγουντ παραδίδει μαθήματα ζωής και... χορού! Κι εμείς είμαστε από τους πρώτους που, απλά, περιμένουμε κάθε φορά το επόμενο με μεγάλη ανυπομονησία.

"Εντάξει... Δεν υπάρχει ο Anthony Hopkins". Σε γενικές γραμμές αυτό είναι το feeling που όλοι έχουμε όταν βλέπουμε τις αναρτήσεις του ιερού τέρατος που διασκεδάζει τη ζωή όσο κανείς άλλος, διανύοντας με υγεία και απέραντη ενέργεια την 9η δεκαετία της ζωής του.

Εκτός του ότι συνεχίζει να εργάζεται με το ίδιο πάθος, ο 84χρονος ηθοποιός ζει τη ζωή του στα κόκκινα και δεν το κρύβει.

Ιδιαίτερα ενεργός στα social media έχει το κοινό του το οποίο φροντίζει να τροφοδοτεί με το απαραίτητο "ζουμάκι" πολύ συχνά.

Η προτελευταία ανάρτησή του έγινε viral και ανέδειξε τον Hopkins στο απόλυτο "είδωλο". Ιδού για πιο πράγμα μιλάμε, σε περίπτωση που το έχετε χάσει (που δεν χάνεται, βέβαια!!!) O sir Anthony Hopkins χορεύοντας cumbia. Τα λόγια είναι περιττά!

Μετά την απίθανη επιτυχία της ανάρτησης αυτής ο sir Anthony Hopkins επέστρεψε και για την συνέχεια επέλεξε... Ζορμπά! Ιδού η ανάρτηση και τα λόγια περιττεύουν ακόμη μία φορά. Απλά, αναμένουμε την επόμενη με αγωνία!