Η απάντηση της Florence Pugh σε όσους κριτίκαραν το διάφανο φόρεμα της: «Γιατί φοβάστε τόσο το γυναικείο στήθος;»

13.07.2022
Η απάντηση της Florence Pugh σε όσους κριτίκαραν το διάφανο φόρεμα της: «Γιατί φοβάστε τόσο το γυναικείο στήθος;»
Οι celebrities εμφανίστηκαν δυναμικά κατά τη διάρκεια του πρόσφατου κύκλου ευρωπαϊκών επιδείξεων μόδας. Αυτό σημαίνει ότι υπήρξαν πολλές εμφανίσεις υψηλής ραπτικής που προκάλεσαν φρενίτιδα στο διαδίκτυο. Ανάμεσά τους ήταν το εντυπωσιακό φούξια φόρεμα Valentino της Florence Pugh, το οποίο είχε ένα εντελώς διάφανο τοπ που αποκάλυπτε το στήθος της.

Ενώ πολλοί fans εντυπωσιάστηκαν με το φόρεμα της υποψήφιας για Όσκαρ ηθοποιού, υπήρχαν διάφορα τρολ που δημοσίευσαν τις ρηχές απόψεις τους σχετικά με την ενδυματική επιλογή της Pugh. H Pugh, ωστόσο, δημοσίευσε μια άψογη απάντηση που «τάπωσε» αυτούς τους haters.

«Ακούστε, ήξερα όταν φόρεσα αυτό το απίστευτο φόρεμα Valentino ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μη σχολιαστεί. Είτε ήταν αρνητικό είτε θετικό, όλοι ξέρουμε τι κάναμε», έγραψε η Pugh στη λεζάντα της ανάρτησή της, η οποία περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες της σταρ του Little Women, φορώντας το εν λόγω φόρεμα. «Ήμουν ενθουσιασμένη που το φορούσα, ούτε ένα κλείσιμο του ματιού μου δεν ήταν νευρικό. Δεν συνέβη ούτε πριν, κατά τη διάρκεια ή ακόμα και τώρα μετά».

Στον απόηχο του σάλου που προκάλεσε η επιλογή του φορέματος που προκάλεσε αυτή την viral συμπεριφορά, η Pugh σημείωσε: «Αυτό που ήταν ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς και να γίνει μάρτυρας, είναι πόσο εύκολο είναι για τους άνδρες να καταστρέψουν εντελώς το σώμα μιας γυναίκας, δημόσια, περήφανα, για να το δουν όλοι». Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που μια γυναίκα θα ακούσει τι συμβαίνει με το σώμα της από ένα πλήθος αγνώστων, αυτό που είναι ανησυχητικό είναι πόσο χυδαίοι μπορεί να είστε μερικοί από εσάς τους άνδρες».

Μεταξύ των άκομψων σχολίων στα οποία αναφέρθηκε η Pugh, η ηθοποιός παρατήρησε ότι «πολλοί από εσάς θέλατε να μου πείτε επιθετικά πόσο απογοητευθήκατε από τα “μικροσκοπικά βυζιά” μου ή πως θα έπρεπε να ντρέπομαι που είναι τόσο “φλατ”. Έχω ζήσει στο σώμα μου για πολύ καιρό. Γνωρίζω πλήρως το μέγεθος του στήθους μου και δεν το φοβάμαι». Επιπλέον, υπήρχε μια ερώτηση που η Pugh δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της: «Γιατί φοβάστε τόσο το στήθος; Μικρό; Μεγάλο; Αριστερό; Δεξί; Μόνο ένα; Ίσως κανένα; Τι. Είναι. Τόσο. Φοβερό»

Η ηθοποιός έγραψε επίσης ότι μεγάλωσε σε ένα «νοικοκυριό με πολύ δυνατές, γυναίκες με καμπύλες» ως έναν τρόπο για να αποδεχτεί το σώμα της, παρά την γελοία πίεση στις γυναίκες να τηρούν ανέφικτα πρότυπα ομορφιάς. «Μεγαλώσαμε για να βρίσκουμε δύναμη στις πτυχές του σώματός μας. Να είμαι δυνατή για να νιώθω άνετα», συνέχισε.

Τέλος, η ηθοποιός oλοκλήρωσε τη λεζάντα της γράφοντας «Μεγαλώστε. Σεβαστείτε τους ανθρώπους. Σεβαστείτε τα σώματα. Σεβαστείτε όλες τις γυναίκες. Σεβαστείτε το ανθρώπινο είδος. Η ζωή θα γίνει πολύ πιο εύκολη, το υπόσχομαι. Και όλα αυτά λόγω δύο χαριτωμένων μικρών θηλών». Η Pugh πρόσθεσε επίσης εύστοχα το #fuckingfreethefuckingnipple.