Η Naomi Campbell έγινε επίτημη διδάκτωρ στο University for the Creative Arts του Λονδίνου

11.07.2022
Η Naomi Campbell έγινε επίτημη διδάκτωρ στο University for the Creative Arts του Λονδίνου
«Απλώς σκέφτομαι, ότι χθες ήμουν στην πασαρέλα στο show της Balenciaga», είπε το top model

Μπορεί να έχει γράψει ιστορία για την καριέρα της ως top model, αλλά εκτός αυτού, η Naomi Campbell πρόσφατα αποφοίτησε με επίτιμο διδακτορικό για τις υπηρεσίες της στη βιομηχανία της μόδας. Το supermodel ανέβηκε στη σκηνή του Royal Festival Hall του Λονδίνου, έχοντας πάρει το διδακτορικό της από το University for the Creative Arts, όπου εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία.

Η Kim Kardahsian αποκαλύπτει τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της

Ένα βίντεο που ανέβασε το @theperfectmag έδειχνε την 52χρονη να λέει: «Απλώς σκέφτομαι, χθες ήμουν στην πασαρέλα στο show της Balenciaga», με δακρυσμένα μάτια.

Η Campbell - ένα από τα αυθεντικά super model της δεκαετίας του '90 - αναφερόταν στο show στο οποίο περπάτησε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Συμμετείχε με την Kim Kardashian, τη Nicole Kidman, τη Dua Lipa και την Bella Hadid.

Η Campbell, η οποία γεννήθηκε στο Streatham του Νότιου Λονδίνου, ξεκίνησε την καριέρα της το 1986, όταν ήταν μόλις 15 ετών. Αργότερα περπάτησε στο πρώτο της show για τον Jasper Conran την ίδια χρονιά. Έχοντας περπατήσει για μεγάλους οίκους, όπως οι Chanel, Versace, Vivienne Westwood, Dior, έχει επίσης φωτογραφηθεί από τους Mario Testino, Ellen von Unwerth και Helmut Newton.

Η βραβευμένη με το Fashion Icon του British Fashion Council έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά μαμά σε ένα κοριτσάκι.