Κόνυ Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Παντρεύτηκαν στα Χανιά και γλέντησαν μέχρι το πρωί

10.07.2022
Κόνυ Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Παντρεύτηκαν στα Χανιά και γλέντησαν μέχρι το πρωί
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και έκανε ένα μεγάλο πάρτυ για συγγενείς και φίλους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο 9 Ιουλίου η Κόνι Μεταξά, κόρη του Λευτέρη Πανταζή, και ο Μάριος Καπότσης, στα Χανιά της Κρήτης. Το γαμήλιο μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα Κισσάμου, με συγγενείς και φίλους να δίνουν το παρών σε αυτή τη συγκινητική στιγμή.

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Σπάνια κοινή εμφάνιση στα Χανιά

Το ζευγάρι επέλεξε να έχει έξι κουμπάρους στο γάμο, τρεις φίλους της Κόνι Μεταξά και τρεις του Μάριου Καπότση, ενώ οι καλεσμένοι στον γάμο ήταν περίπου διακόσια άτομα. Το πάρτι του γάμου έγινε στο Λιοκάλυβο στην παραλία των Φαλασσάρων.

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα και πόζαρε με το μπικίνι της

Μετά το γάμο, ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι στο beach bar Λιοκάλυβο στα Φαλάσαρνα, με το ζευγάρι να κόβει την γαμήλια τούρτα με το τραγούδι από τη σειρά "Τα Φιλαράκια". Το πάρτι ξεκίνησε με τον πατέρα της νύφης να ανεβαίνει στη σκηνή και να αφιερώνει μερικά από τα πιο ερωτικά τραγούδια του στο ζευγάρι.

Αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έδωσε το παρών στον γάμο με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και διασκέδασε τους καλεσμένους που χόρεψαν μέχρι το πρωί.