Jason Momoa: Υπερήφανος για τα παιδιά του, φωτογραφίζεται μαζί τους σε διάσκεψη του ΟΗΕ

30.06.2022
Jason Momoa: Υπερήφανος για τα παιδιά του, φωτογραφίζεται μαζί τους σε διάσκεψη του ΟΗΕ
Ο Jason Momoa μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία των δύο παιδιών του με την πρώην σύζυγό του Lisa Bonet και είναι τόσο αξιολάτρευτο να βλέπεις πόσο μοιάζουν με τους σούπερ σταρ γονείς τους. Η 14χρονη Lola και ο 13χρονος Nakoa-Wolf, παρακολούθησαν πρόσφατα με τον μπαμπά τους μια διάσκεψη του ΟΗΕ για την προστασία των ωκεανών και έδειχναν τόσο περήφανοι, που ήταν μέρος του ακτιβιστικού του έργου.

Ο σταρ του Aquaman, ο οποίος φορούσε ένα ροζ κοστούμι με ένα λευκό πουκάμισο, βρισκόταν ανάμεσα στα δύο παιδιά του, στο στιγμιότυπο. Η Lola που έχει απίστευτη ομοιότητα με τη Bonet με τα σκούρα σγουρά μαλλιά της, ήταν πολύ trendy με το πράσινο σακάκι της. Ο Nakoa-Wolf είναι ο σωσίας του μπαμπά του με τα κομψά ακατάστατα μαλλιά του και την ενδυματολογική επιλογή που έμοιαζε σαν να βγήκε κατευθείαν από την ντουλάπα του Momoa: περιβραχιόνια, ένα γιλέκο και πολύχρωμο τζιν. Οι νεαροί έφηβοι στέκονταν δίπλα στον 42χρονο ηθοποιό και χαμογελούσαν διακριτικά στην κάμερα.

Emilia Clarke - Jason Momoa: Η ιστορία μιας δυνατής φιλίας που ξεκίνησε από το Game of Thrones και κρατάει για χρόνια

Ο Momoa έγραψε μια λεζάντα για να εκφράσει δημόσια πόσο τιμή ένιωθε που ήταν μέρος του συνεδρίου. «Με μεγάλο σεβασμό, θαυμασμό και ταπεινότητα, εντάσσομαι στην οικογένεια του ΟΗΕ και δεσμεύομαι για το κρίσιμο έργο: να διαχειριστώ, να προστατέψω και να διατηρήσω τον ωκεανό και όλα τα ζωντανά πλάσματα στον όμορφο, ΜΠΛΕ πλανήτη μας», έγραψε.

«Πρέπει να επιδιώξουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει ενάντια στα παιδιά και τα εγγόνια μας, να ανατρέψουμε την τάση στην ανεύθυνη διαχείριση μας και να οικοδομήσουμε ένα momentum για ένα μέλλον όπου η ανθρωπότητα θα μπορεί και πάλι να ζήσει σε αρμονία με τη φύση». Φυσικά, υπήρξε και ένα πολύ προσωπικό μήνυμα για τη Lola και τον Nakoa-Wolf. Ο Μomoa πρόσθεσε, «Ο μπαμπάς σας αγαπάει μωρά μου. Mahalo που στέκεστε στο πλευρό μου, aloha j».

Η αλήθεια είναι ότι η Lola και ο Nakoa-Wolf σιγά σιγά μπαίνουν στο προσκήνιο. Είδαμε τα αδέλφια να υποστηρίζουν την ετεροθαλή αδερφή τους, Zoë Kravitz, στην πρεμιέρα του The Batman τον Μάρτιο. Ήταν μια άλλη κομψή εμφάνιση, οπότε δεν θα εκπλαγούμε να δούμε αυτά τα αδέρφια ίσως να ενωθούν κάποια στιγμή σύντομα με την ταλαντούχα οικογένειά τους στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη.