Ο Jon Snow επιστρέφει σε νέα σειρά που θα συνεχίζει τα γεγονότα του Game of Thrones

28.06.2022
Ο Jon Snow επιστρέφει σε νέα σειρά που θα συνεχίζει τα γεγονότα του Game of Thrones
Όλοι μιλάνε για το επερχόμενο spinoff του Game of Thrones με επίκεντρο τον Jon Snow, συμπεριλαμβανομένων μελών του καστ και της δημιουργικής ομάδας της πολύ επιτυχημένης σειράς.

Από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση της ύπαρξης του project νωρίτερα αυτό το μήνα, η Emilia Clarke (γνωστή και ως Daenerys Targaryen), η Gwendoline Christie (γνωστή και ως Brienne of Tarth) και ο George R. R. Martin (γνωστός και ως ο συγγραφέας ολόκληρης της σειράς βιβλίων στην οποία βασίζονται το Game of Thrones και η ολοένα αυξανόμενη λίστα των spinoffs) έχουν εκφράσει σκέψεις και συμβουλές και έχουν αποκαλύψει συναρπαστικές λεπτομέρειες για τη σειρά που θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Jon Snow.

Αυτά είναι που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα:

Ο προσωρινός τίτλος είναι Snow

Αυτό το στοιχείο προέρχεται κατευθείαν από τον Martin, ο οποίος το μοιράστηκε, όπως κάνει για το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών του για το Game of Thrones, μέσω μιας ανάρτησης στο blog του για το αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter. Ο Μartin αποκάλυψε ότι ο τίτλος εργασίας του project είναι Snow.

«Σήμερα, για να πω την αλήθεια, δεν έχω να μοιραστώ μια στιγμή μου, αλλά να δημιουργήσω μια, αφού τα νέα για την ανάπτυξη του Jon Snow έχουν ξεσπάσει και κατακλύζομαι από αιτήματα για σχόλια», έγραψε. «Λοιπόν... Ναι, υπάρχει μια σειρά του Jon Snow σε εξέλιξη. Η ιστορία του Hollywood Reporter ήταν σε μεγάλο βαθμό σωστή. Ο τίτλος εργασίας μας για τη σειρά, είναι Snow».

Ο Kit Harington είχε πρώτος την ιδέα για το spinoff του Jon Snow

Η Emilia Clarke το αποκάλυψε η ίδια σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο BBC, στην οποία επιβεβαίωσε ότι ο Kit είναι η κινητήρια δημιουργική δύναμη πίσω από τη σειρά και ότι, ναι, έχει μιλήσει με μερικούς από τους πρώην συναδέλφους του γι' αυτό.

«Μου το είπε», εξήγησε. «Και ξέρω ότι υπάρχει. Συμβαίνει. Έχει δημιουργηθεί από τον Kit από όσο μπορώ να καταλάβω, άρα είναι μέσα σε αυτό από την αρχή. Επομένως, αυτό που θα παρακολουθήσετε, ελπίζουμε, αν συμβεί, πιστώνεται στον Kit Harington».

Mπορεί να εμφανιστεί και η Brienne of Tarth

Οι φήμες λένε ότι θα υπάρχει ρόλος και για την Gwendoline Christie (γνωστή και ως Brienne of Tarth) κάτι που και η ίδια έχει δηλώσει ότι θα ήθελε σε συνέντευξη της στο Newsweek.

Θα εμπλέκεται και ο George R. R. Martin

Jon Snow χωρίς George R. R. Martin δεν μπορεί να υπάρξει και οι πληροφορίες λένε ότι ο συγγραφέας εργάζεται προσωπικά στη σειρά μαζί με τον Kit Harington.

«Ασχολούμαι, ακριβώς όπως κάνω με τα πρίκουελ του Thrones που είναι στα σκαριά, The Hedge Knight, The Sea Snake και Ten Thousand Ships και όλες τις εκπομπές κινουμένων σχεδίων», έγραψε στην ανάρτησή του στο blog του. «Η ομάδα του Kit με επισκέφτηκε εδώ στη Σάντα Φε και δούλεψε με εμένα και τη δική μου ομάδα λαμπρών, ταλαντούχων συγγραφέων/συμβούλων, για τη δημιουργία της σειράς».

Game of Thrones: Η Emilia Clarke αποκαλύπτει τι θα άλλαζε στην τελευταία σεζόν της σειράς

%PHOTO5%

Αλλά δεν θα υπάρξει κανένα flashback με την Daenerys

Στη συνέντευξή της για τη σειρά, η Emilia (της οποίας ο χαρακτήρας, η Daenerys, γνώρισε ένα πολύ αμφιλεγόμενο τέλος στο φινάλε του Game of Thrones), δεν έχασε χρόνο, διαψεύδοντας τις ελπίδες που θα μπορούσαν να έχουν οι fans για την επιστροφή της στη νέα σειρά.

Όπως το είπε, «Όχι, νομίζω ότι τελείωσα».