Αντζελα Γκερέκου: Πάντα πανέμορφη -αλλά αγνώριστη- σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του 1989

08.06.2022
Αντζελα Γκερέκου: Πάντα πανέμορφη -αλλά αγνώριστη- σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του 1989
Μία πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram έδωσε στη δημοσιότητα, για πρώτη φορά, μία από τις πρώτες πόζες της Άντζελας Γκερέκου, με τον φακό του θρυλικού έλληνα φωτογράφου, Κλεισθένη.

Ο Κλεισθένης Δασκαλάκος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο της φωτογραφίας έχοντας απαθατίσει τους πάντες (στην κυριολεξία) με τον μοναδικό του τρόπο.

Ο θρυλικός φωτογράφος έφυγε από τη ζωή το 2008 και το πάνω από 1.000.000 κλικς αρχείο του είναι συγκεντρωμένο και ψηφιοποιείται σιγά σιγά.

Ο λογαριασμός @studio_kleisthenis στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο Νίκος Βασιλάκης, που έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις του εγχειρήματος, μοιράζεται συχνά μοναδικά στιγμιότυπα από τη δουλειά του Κλεισθένη.

Η τελευταία ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην Άντζελα Γκερέκου, την οποία, όμως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν αναγνωρίσαμε εύκολα.

Έρχεται ο Aaron Eckhart στη "Γη της Ελιάς"; Οι φωτογραφίες με την Άντζελα Γκερέκου που μας μπέρδεψαν

Όπως διαβάζουμε στη λεζάντα, πρόκειται για μία αδημοσίευτη φωτογραφία, shooting που έγινε στο στούντιο του Κλεισθένη στις 19-9-1989 με την Άντζελα να φορά μια δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Ρήγα.

Πάντα εντυπωσιακή η δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, όμως, ομολογουμένως αρκετά διαφορετική. Βέβαια, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, οπότε είναι και λογική μια κάποια διαφορά, ενώ το διαφορετικό μακιγιάζ παίζει, σίγουρα, σημαντικό ρόλο στις διαφορετικές εικόνες του ίδιου νομίσματος!