Η Amber Heard δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση των 8,35 εκατομμυρίων δολαρίων στον Johnny Depp

06.06.2022
Η Amber Heard δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση των 8,35 εκατομμυρίων δολαρίων στον Johnny Depp
Τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια;

Αφού το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Amber Heard ήταν ένοχη για τη δυσφήμιση του Johnny Depp στην δημοσίευσή της στην Washington Post όπου ανέφερε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, διατάχθηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της δίκης, ωστόσο, η δικηγόρος της Heard εμφανίστηκε σε πρωινές εκπομπές για να πει ότι η πελάτισσά της δεν είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό των 8,35 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση.

Johnny Depp: Πανηγυρική νίκη στη δίκη με την Amber Heard: Οι πρώτες αναρτήσεις των δύο αντιδίκων και πρώην συζύγων

"Ωχ όχι. Απολύτως όχι», είπε η δικηγόρος Elaine Bredehoft όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια Savannah Guthrie στην εκπομπή "Today" εάν ​​η πελάτισσά της μπορούσε να πληρώσει το τεράστιο ποσό στον Depp.

Ο Depp κέρδισε τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που άσκησε κατά της πρώην συζύγου του και στις τρεις κατηγορίες. Του επιδικάστηκαν 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις, που σχετίζονται με χαμένες ευκαιρίες καριέρας και 5 εκατομμύρια δολάρια σε τιμωρητικές αποζημιώσεις. Ο δικαστής Penney Azcarate μείωσε αργότερα τις τιμωρητικές αποζημιώσεις σε 350.000 δολάρια, το μέγιστο επιτρεπόμενο στην πολιτεία της Βιρτζίνια, όπου έλαβε χώρα η δίκη.

Amber Heard: Το βίντεο που τη δείχνει να υποκρίνεται ότι κρατά σημειώσεις γίνεται viral

Ενώ η οικονομική κατάσταση της Heard είναι ασαφής, η δικηγόρος της αποκάλυψε ότι έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια μόνο σε νομικά έξοδα. Το 2016, η 36χρονη έλαβε 7 εκατομμύρια δολάρια σε διακανονισμό από τον Depp όταν χώρισαν. Αυτό το ποσό, η ίδια είχε πει ότι προοριζόταν να κατανεμηθεί εξίσου ως δωρεά στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε σε αποδεικτικά βίντεο που παρουσίασαν οι δικηγόροι του Depp ότι η Heard δεν είχε ακόμη εκπληρώσει αυτή την υπόσχεση.

Η έφεση της ετυμηγορίας είναι ένας τρόπος με τον οποίο η Heard θα μπορούσε να προσπαθήσει να αποφύγει να πληρώσει τα 8,35 εκατομμύρια δολάρια. Μια άλλη επιλογή είναι η αίτηση χρεοκοπίας.