Χωρίζουν η Shakira και ο Gerard Pique;

02.06.2022
Χωρίζουν η Shakira και ο Gerard Pique;
Φήμες θέλουν την Κολομβιανή τραγουδίστρια να «τον βρήκε με άλλη»

12 χρόνια μετά τη γνωριμία και τον έρωτα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, υπάρχουν σημάδια ότι δημιουργούνται ρωγμές μεταξύ της Shakira και του Gerard Pique. Το ζευγάρι παραμένει άγαμο, αν και η 12χρονη σχέση τους έχει φέρει δύο παιδιά, τον Milan και τη Sasha. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι ειδυλλιακά μεταξύ των δύο αυτή τη στιγμή, καθώς ο Pique επέστρεψε και ζει στο εργένικο του Muntaner στη Βαρκελώνη.

Johnny Depp: Πανηγυρική νίκη στη δίκη με την Amber Heard: Οι πρώτες αναρτήσεις των δύο αντιδίκων και πρώην συζύγων

Σύμφωνα με το El Periodico, αρκετοί γείτονες στο κτίριο είδαν τον Pique να μπαίνει και να φεύγει την τελευταία εβδομάδα. Λέγεται επίσης ότι απολάμβανε τη νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης με τον φίλο του, Riqui Puig. Ένα άλλο σημάδι που ίσως μαρτυρά σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού είναι οι στίχοι που τραγούδησε η Shakira στην τελευταία της επιτυχία «Te Felicito» με τον Rauw Alejandro.

«Έσπασα σε κομμάτια· με προειδοποίησαν, αλλά δεν έδωσα σημασία. ΄Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι - μη μου πεις ότι λυπάσαι, σε ξέρω καλά και ξέρω ότι λες ψέματα. Δεν αγοράζω αυτή τη φτηνή φιλοσοφία, συγγνώμη, δεν αντέχω τους διπρόσωπους, έβαζα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα και μου συμπεριφέρεσαι σαν μια από τις ιδιοτροπίες σου· η πληγή σου δεν άνοιξε το δέρμα μου, αλλά άνοιξε τα μάτια μου. Τα μάτια μου είναι κόκκινα από το να κλαίω τόσο πολύ για σένα· και τώρα, αποδεικνύεται ότι λυπάσαι· ακούγεται ειλικρινές, αλλά σε ξέρω καλά και ξέρω ότι λες ψέματα· σε συγχαίρω, πόσο καλά συμπεριφέρεσαι».

Φήμες για απιστία
Υπήρξαν αναφορές ότι ο λόγος που ο Pique δεν βρίσκεται στο σπίτι τους, είναι επειδή η Shakira τον έπιασε με άλλη γυναίκα. Η El Periodico αναφέρει ότι αυτός είναι ο λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει προς το παρόν.