Καλά νέα για την υγεία του Bruce Willis: Η σύζυγος του μοιράστηκε βίντεο όπου παίζει μπάσκετ με τους φίλους του

26.05.2022
Καλά νέα για την υγεία του Bruce Willis: Η σύζυγος του μοιράστηκε βίντεο όπου παίζει μπάσκετ με τους φίλους του
Λίγους μήνες μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Bruce Willis από την υποκριτική εξαιτίας της αφασίας με την οποία διαγνώστηκε, η σύζυγός του Emma Heming Willis έκανε μια πολυαναμενόμενη ενημέρωση για την υγεία του. (Μην ανησυχείτε, είναι καλά νέα!) Στις 23 Μαΐου, η Heming Willis δημοσίευσε ένα story στο Instagram με τον σύζυγό της να παίζει ένα παιχνίδι μπάσκετ με τους φίλους του στην αυλή του σπιτιού τους. Δημοσίευσε το συγκινητικό βίντεο με τη λεζάντα «Σε βλέπω, BeeDub».

Στο βίντεο βλέπουμε τον Willis να παίρνει την μπάλα από έναν από τους φίλους του και να κάνει λέι απ. Αυτό το βίντεο έρχεται λίγους μήνες αφότου ολόκληρη η οικογένεια Willis, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων κορών του και της πρώην συζύγου του Demi Moore, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την υποκριτική λόγω της ιατρικής του διάγνωσης.

Bruce Willis: Μια ζωή γεμάτη επιτυχίες και... κόρες

Στις 30 Μαρτίου, η οικογένεια Willis ανακοίνωσε μέσω Instagram την ιατρική διάγνωση της αφασίας από την οποία πάσχει ο ηθοποιός. Σύμφωνα με την κλινική Mayo, η αφασία είναι μια κατάσταση που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητες, όπως την επικοινωνία, την ομιλία και τη γραφή.

Bruce Willis: Η πρώτη "εμφάνιση" στα social media μετά την αποκάλυψη της ασθένειας που τον έκανε να βάλει τέλος στην καριέρα του

Δημοσίευσαν ένα στιγμιότυπο με την εγκάρδια λεζάντα: «Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Bruce απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».