Η Kendall Jenner γίνεται και πάλι viral επειδή δε μπορεί….να ανέβει τις σκάλες

25.05.2022
Η Kendall Jenner γίνεται και πάλι viral επειδή δε μπορεί….να ανέβει τις σκάλες
Ένα αστείο βίντεο από τον γάμο της μεγαλύτερης αδερφής της, Kourtney, γίνεται viral

Τις περασμένες μέρες, η οικογένεια Kardashian-Jenner έκανε.. “la vita bella” στο Portofino της Ιταλίας, χάρη στο γάμο της Kourtney Kardashian με τον Travis Barker. Σύμφωνα όμως με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η Kendall Jenner δυσκολεύτηκε αρκετά.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν (ξανά) - Το νυφικό και το πέπλο που συζητήθηκαν πολύ

Η αδερφή της, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα βίντεο με το μοντέλο να ανεβαίνει αργά τις σκάλες με ένα στενό φόρεμα Dolce & Gabbana και άνετες παντόφλες καθώς πήγαιναν στον πολυτελή γάμο του ζευγαριού στο Castello Brown. Με την κάμερα να «βλέπει» την πλάτη της Kendall, το πλάνα περιλαμβάνουν την Kylie να γελάει υστερικά καθώς λέει, «Αυτές οι σκάλες είναι τρελές».

Kourtney Kardashian: Λίγο πριν φορέσει το λευκό νυφικό, εμφανίστηκε με ένα μαύρο - Οι πρώτες εικόνες του τρίτου γάμου της με τον Travis Barker

Η 43χρονη ιδρύτρια του Poosh και ο 46χρονος drummer των Blink-182, παντρεύτηκαν την Κυριακή, αφού καλωσόρισαν την οικογένεια και τους φίλους τους στο θέρετρο λίγες μέρες νωρίτερα.

Η οικογένεια ξεκίνησε τους εορτασμούς με ένα γεύμα πριν το γάμο και ένα δείπνο πρόβας, με την Khloé Kardashian να μοιράζεται στιγμιότυπα από το υπέροχο γαλανόλευκο τραπέζι του προηγούμενου event με λευκά και κίτρινα λουλούδια και φρέσκα λεμόνια.

Το Σαββατοκύριακο του γάμου ολοκληρώθηκε με ένα πάρτυ στο οποίο έδωσαν το παρών και οι Machine Gun Kelly και Megan Fox.