Η Kate Moss αναμένεται να κληθεί από τη νομική ομάδα του Johnny Depp ως μάρτυρας

25.05.2022
Η Kate Moss αναμένεται να κληθεί από τη νομική ομάδα του Johnny Depp ως μάρτυρας
Το μοντέλο και ο ηθοποιός όταν μαζί από το 1994 μέχρι το 1997

Η Kate Moss, που ήταν σε σχέση με τον Johnny Depp από το 1994 μέχρι το 1997, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας από τη νομική ομάδα του στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ του Depp και της πρώην συζύγου του, Amber Heard.

Πηγή κοντά στον Depp επιβεβαίωσε ότι το πρώην ζευγάρι παραμένει κοντά μέχρι σήμερα. Ο Depp μήνυσε την Heard για 50 εκατομμύρια δολάρια ισχυριζόμενος ότι ένα άρθρο του 2018 που έγραψε στην Washington Post τον δυσφήμησε, υποστηρίζοντας ότι το κομμάτι - το οποίο δεν τον ανέφερε ονομαστικά - τον «φωτογράφησε» ψευδώς ως υβριστή. Η Heard άσκησε αγωγή εναντίον του Depp για 100 εκατομμύρια δολάρια, λέγοντας ότι οι δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς κακοποίησής της «φάρσα» ήταν συκοφαντικές.

Η Heard κατέθεσε ότι σκέφτηκε αμέσως τις φήμες που σχετίζονταν με την Moss τη στιγμή που η Heard και η αδερφή της είχαν υποτιθέμενη διαμάχη με τον Depp.

Ο πραγματικός λόγος που η Amber Heard δεν κοιτάει καθόλου τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης

Η μαρτυρία της Δευτέρας
Κατά τη διάρκεια της δίκης τη Δευτέρα, η ομάδα της Heard παρουσίασε πολλούς πραγματογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων δύο γιατρών.

Ο Dr. Richard Moore, ένας ορθοπεδικός χειρουργός που ειδικεύεται στις χειρουργικές επεμβάσεις χεριών, κατέθεσε ως ειδικός ότι τα τραύματα που υπέστη ο Depp στο δάχτυλό του μετά από ένα περιστατικό στην Αυστραλία δεν συνάδουν με τον ισχυρισμό του ότι η Heard χτύπησε το χέρι του με ένα γυάλινο μπουκάλι βότκας.

Ο Dr. David Spiegel, ένας ψυχίατρος που είναι ειδικός στη βία από συντρόφους, κατέθεσε ότι πιστεύει ότι ο Depp έδειξε συμπεριφορές που συνάδουν τόσο με κάποιον που έχει διαταραχή χρήσης ουσιών όσο και με συμπεριφορές κάποιου που είναι θύτης βίας. Ούτε ο Moore ούτε o Spiegel έχουν εξετάσει ή μιλήσει ποτέ με τον Depp. Και οι δύο εξέτασαν τα ιατρικά αρχεία και τις μαρτυρίες που σχετίζονται με την υπόθεση.