Η Kourtney παντρεύτηκε τον Travis για τρίτη φορά και στο Twitter τρολάρουν τις στυλιστικές επιλογές των Kardashians

23.05.2022
Η Kourtney παντρεύτηκε τον Travis για τρίτη φορά και στο Twitter τρολάρουν τις στυλιστικές επιλογές των Kardashians
Η διάσημη ριαλιτοοικογένεια βρίσκεται σύσσωμη (εκτός του Robert, αλήθεια, που ήταν εκείνος;) στο Πόρτοφίνο της Ιταλίας όπου η πρωτότοκη Kourtney και ο αγαπημένος της, Travis Barker παντρεύτηκαν με τον τρίτο -και θρησκευτικό αυτή τη φορά- γάμο τους. Το συνολικό look της οικογένειας, για όλες τις μέρες είχε επιμεληθεί ο Οίκος Dolce & Gabbana, όμως οι fans δεν είχαν πάντα καλά λόγια να πουν γι' αυτό!

Η Kourtney Kardashian ντύθηκε νυφούλα (για τρίτη, αλλά πιο... επίσημη φορά) στο πλευρό του Travis Barker και είχε στο πλευρό της τα τρία παιδιά της, από την πολυετή σχέση της με τον Scott Disick -η οποία, όμως ουδέποτε έφτασε στον γάμο- και όλη την οικογένειά της, εκτός του αδελφού της Rob, ο οποίος γενικά απέχει τα τελευταία χρόνια.

Οι Kardashian/Jenner/Barkers "κατέλαβαν" το Πορτοφίνο και οι paparrazzi δούλευαν υπερωρίες τις τελευταίες μέρες καθώς όλο και κάποιος βρισκόταν κάπου!

Από τις φωτογραφίες όλων των ημερών λοιπόν, ήταν έντονη η goth διάθεση των Domenico Dolce και Stefano Gabbana που είχαν αναλάβει το στυλιστικό κομμάτι της όλης "επιχείρησης", μία διάθεση, όμως, που δεν άρεσε σε όλους.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter που αντέδρασαν στο "μαύρο" των εμφανίσεων -ειδικά την ημέρα του γάμου- καθώς, όπως υπογράμμισαν χαρακτηριστικά, θα ταίριαζαν περισσότερο σε κηδεία!

Ιδού μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα "χτυπήματα".