10 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο: Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άντζελα Γκερέκου

19.05.2022
10 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο: Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άντζελα Γκερέκου
Πιστή στο διαδικτυακό ραντεβού με τους ακολούθους της στα social media η Άντζελα Γκερέκου τίμησε τη μνήμη του Τόλη Βοσκόπουλου με μια σειρά κοινών τους φωτογραφιών.

Ο πρίγκιπας του ελληνικού λαϊκού τραουδιού έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 βυθίζοντας σε πένθος τους αμέτρητους απανταχού θαυμαστές του, αλλά κυρίως τις δυο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και τη μοναχοκόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Από εκείνη τη μέρα, και κάθε μήνα, η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ τιμά τη μνήμη του αφιερώνοντάς του μία ξεχωριστή ανάρτηση ενώ στη λεζάντα παραθέτει κάθε μήνα τον αριθμό των μηνών που έχουν περάσει από τον θάνατό του.

"10" σήμερα, λοιπόν και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άντζελα Γκερέκου έχουν καθαρά καλοκαιρινό mood. Αναμνήσεις χαρούμενων, ανέμελων καλοκαιρινών στιγμών τους βλέπουμε στις εικόνες και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έρχονται σωρηδόν.

Πριν από λίγο καιρό, οι άνθρωποι των μουσικών βραβείων Grammy έκαναν μία μεγάλη τιμή στον Τόλη Βοσκόπουλο, συμπεριλαμβάνοντάς τον στο "In Memoriam" αφιέρωμα που έκαναν για τους καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή τον περασμένο χρόνο και η Άντζελα Γκερέκου καμάρωσε γι' αυτή την τιμή δημοσίως.