Έλενα Παπαρίζου: Πήγε στο δικαστήριο λόγω μήνυσης κατά του πρώην της, Τόνι Μαυρίδη

11.05.2022
Έλενα Παπαρίζου: Πήγε στο δικαστήριο λόγω μήνυσης κατά του πρώην της, Τόνι Μαυρίδη
Ο λόγος για τον οποίο η τραγουδίστρια μήνυσε τον Τόνι Μαυρίδη - Τι γίνεται με την πολυτελή μεζονέτα;

Σαν να μην έχει τέλος φαίνεται η κόντρα ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη. Η Έλενα Παπαρίζου κινήθηκε νομικά σε βάρος του πρώην συντρόφου της, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, καθώς σε συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον αλκοολισμό.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της και το τρυφερό μήνυμα στις απανταχού μαμάδες, όποια μορφή κι αν έχουν

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε το πρωί της 11ης Μαϊου στο κτήριο 12 της Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο της, μηνύοντας τον Τόνυ Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ΄ εξακολούθηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόνυ Μαυρίδης ανέφερε πως το 2008 η Έλενα Παπαρίζου "αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό", ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως απορούσε που ο ίδιος έμεινε τόσα χρόνια μαζί της.

Η Χριστίνα Κοντοβά περιγράφει τη δική της ασυνήθιστη ιστορία μητρότητας και συγκινεί

Η πολυτελή μεζονέτα
Μεταξύ των νομικών εκκρεμοτήων του πρώην ζευγαριού είναι και η μεζονέτα αξίας 520.000 ευρώ που το ζευγάρι αγόρασε με δάνειο το 2006 και έμεινε εκεί για πέντε χρόνια. Μετά το χωρισμό, στο σπίτι κατοικούσε ο Τόνι Μαυρίδης, ενώ η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε για την παραμονή του την καταβολή ενοικίου, το ύψος του οποίου θα συζητηθεί στο δικαστήριο.