Kim Cattrall: Αποκάλυψε ότι ένοιωθε απροστάτευτη όταν γύριζε τις σκηνές σεξ στο «Sex and the city»

09.05.2022
Kim Cattrall: Αποκάλυψε ότι ένοιωθε απροστάτευτη όταν γύριζε τις σκηνές σεξ στο «Sex and the city»
Η Kim Cattrall γύρισε την πλάτη στο And Just Like That…, αλλά αυτό δεν είναι η μόνη ένδειξη ότι η 65χρονη ηθοποιός έχει αλλάξει σελίδα. Από την εποχή της σεξoμανούς Samantha Jones στη σειρά του HBO «Sex and the city», η Cattrall έχει παρατηρήσει μια έντονη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές στα γυρίσματα.

Στο Queer as Folk, μία από τις δύο νέες σειρές που συμμετέχει φέτος (η άλλη είναι το How I Met Your Father), η Cattrall γύρισε την «πρώτη της μη δυαδική ερωτική σκηνή». Αντί να αισθάνεται γυμνή και ευάλωτη όπως έκανε στα γυρίσματα του «Sex and the City» με τις πολλές σκηνές της στην κρεβατοκάμαρα, υπήρχε ένας coach σεξουαλικών σχέσεων για να προστατεύσει την ίδια αλλά και τον παρτενέρ της.

Kim Cattrall: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο And Just Like That...

«Και για πρώτη φορά στην καριέρα μου, μου συνέστησαν σε ένα γύρισμα κάποια που είχε μια θέση που δεν ήξερα τι έκανε — o τίτλος της ήταν “coach σεξουαλικών σχέσεων”. Σκέφτηκα, “Με συγχωρείτε; δεν είχα ποτέ coach σεξουαλικών σχέσεων”», αποκάλυψε στο Variety. Αποκαλώντας την εμπειρία «φανταστική», είπε ότι ήταν μια μεγάλη διαφορά από το «Sex and the city» όπου «το ενδυματολογικό τμήμα, σου κρατούσε μια ρόμπα όταν έπρεπε να διακόψουν τη σκηνή ή σου έβαζαν μια πετσέτα πάνω σου».

«Είχαν αυτό το άτομο εκεί που έλεγε: “Εντάξει, σταματήστε! Αυτό εκεί πρέπει να είναι προστατευμένο”. Ήταν σαν καλή νεράιδα», είπε. Η Cattrall ευχόταν να είχε περισσότερη προστασία στο παρελθόν, αλλά η SAG-AFTRA, η τηλεοπτική και κινηματογραφική ένωση των ηθοποιών, δεν είχε καθιερώσει τον ρόλο του «coach σεξουαλικών σχέσεων» στα γυρίσματα, μέχρι το 2019. Ήταν μια θέση που προέκυψε από το κίνημα #MeToo για να βοηθήσει στην αποτροπή της σεξουαλικής παρενόχλησης και να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο για τους ηθοποιούς όταν γυρίζουν γυμνές σκηνές.

H Kim Cattrall μοιράστηκε μια ολόγυμνη φωτογραφία και έγινε... χαμός!

Είναι μια στροφή 180 μοιρών από το «Sex and the City» για την Cattrall, όπου «Το περισσότερο που έγινε ποτέ ήταν όταν η ενδυματολόγος Pat Field χρησιμοποιούσε το αποκαλούμενο «K.C. Cup » («Κύπελλο Kim Cattrall») το οποίο κάλυπτε, σαν σπασουάρ και τους δύο ηθοποιούς αν το απαιτούσε η σκηνή», εξήγησε.