Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έψαλλε το Χριστός Ανέστη και ξεκίνησε μέγας "πόλεμος" στα social media

26.04.2022
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έψαλλε το Χριστός Ανέστη και ξεκίνησε μέγας "πόλεμος" στα social media
Γυναίκα ψέλνει μπροστά στην Άγια Τράπεζα και μάλιστα φορώντας παντελόνι. Η κίνηση αυτή της Ελεονώρας Ζουγανέλη -παρότι κατόπιν αιτήματος του ίδιου του ιερέα- ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που έλαβαν, όμως και τις απαντήσεις τους.

Στη Μύκονο πέρασε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα η Ελεονώρα Ζουγανέλη μαζί με την οικογένειά της, που έχει καταγωγή από το νησί των Ανέμων, έτσι κι αλλιώς. Το Μεγάλο Σάββατο η τραγουδίστρια έψαλλε το Χριστός Ανέστη, ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης κατέγραψε τη στιγμή και στη συνέχεια τη μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Τα περισσότερα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση ήρθαν με θετικό πρόσημο και θαυμασμό για την Ελεονώρα, όμως δεν έλειψαν και τα αρνητικά που μίλησαν για ασέβεια προς τα Θεία.

Εκφράσεις όπως "η εκκλησία δεν είναι πίστα" ή αντιρρήσεις προς το παντελόνι που φορούσε η τραγουδίστρια που στάθηκε μπροστά στην Αγία Τράπεζα -γεγονός που επίσης σχολιάστηκε αρνητικά- καταγράφηκαν, όμως, ευτυχώς (!) αντιμετωπίστηκαν ως μειοψηφία με την πλειοψηφία των χρηστών να καταγγέλει τον "σκοταδισμό" εν έτη 2022.