Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της έγινε τεσσάρων ετών αλλά εκείνη δε λέει να το πιστέψει

25.03.2022
Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της έγινε τεσσάρων ετών αλλά εκείνη δε λέει να το πιστέψει
Οικογενειακή υπόθεση τα γενέθλια του Σάββα και η περήφανη μαμά μοιράζεται τις χαρές της δημοσίως.

Ο γιος της Δούκισας Νομικού και του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, έγινε τεσσάρων ετών. Με μία γλυκύτατη ανάρτηση η παρουσιάστρια μοιράστηκε δημόσια τις ευχές της για τον γιο της αποκαλύπτοντας τους ρόλους που είχαν αναλάβει για αυτή τη μέρα όλοι στην οικογένεια.

«Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε η Δούκισσα Νομικού, της οποίας τα μάτια, να θυμίσουμε, έχουν διαφορετικό χρώμα, συμπληρώνοντας με αγάπη τα εξής: «Χρόνια πολλά Σάββα μας 🥳 Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου ❤️ Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω 💫 Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου 👨‍👩‍👧‍👦»

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι μεγάλωσε ο γιος της η Δούκισσα και του υπόσχεται ότι θα είναι πάντα το μωρό της. Και τη νιώθουμε, πραγματικά.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Ιούνιο του 2017, ο γιος τους, Σάββας, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018 και η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με τη γέννηση της κόρης τους, Αναστασίας, τον Σεπτέμβρη του 2019.