Καίτη Γαρμπή: Με δυο προτάσεις "έσβησε" όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις για την Ημέρα της Γυναίκας

09.03.2022
Καίτη Γαρμπή: Με δυο προτάσεις "έσβησε" όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις για την Ημέρα της Γυναίκας
Τα είπε όλα με δυο λόγια και γνώρισε, ξανά, τη διαδικτυακή αποθέωση!

Η Καίτη Γαρμπή είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και δίνει δυναμικά το "παρών" σε κάθε περίσταση. Τοποθετείται δημόσια σε κάθε θέμα που προκύπτει -κυρίως μέσω Twitter- με τα σχόλιά της να είναι πάντα μεστά, περιεκτικά και στοχευμένα.

Αυτή τη φορά, αφορμή για την τελευταία της ανάρτηση ήταν η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάστηκε χθες (8 Μαρτίου). Για την ημέρα αυτή θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια η Καίτη Γαρμπή και το έκανε με δυο προτάσεις "γροθιά στο στομάχι".

«Να μη μας εύχεστε απλά "Χρόνια Πολλά". Να φροντίζετε κιόλας να τα έχουμε», γράφει η δημοφιλής τραγουδίστρια και, όντως, τα είπε όλα, φέρνοντας στον νου τα όσα τραγικά βλέπουν καθημερινά, δυστυχώς, το φως της δημοσιότητας. Δεκάδες εγκλήματα -μέχρι και φόνοι- που διαπράτονται εις βάρος των γυναικών "απλά και μόνο" επειδή είναι γυναίκες δίνουν στις όποιες ευχές διαφορετική βαρύτητα, ειδικά μια μέρα σαν κι αυτή.

Ιδού η ανάρτηση που έχει κάνει την Καίτη Γαρμπή viral για ακόμη μία φορά!

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στα 27 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι σκέτη απόλαυση [video]