Η Scarlett Johansson αποκαλύπτει γιατί ήταν «τόσο προστατευτική» με τις εγκυμοσύνες της

07.03.2022
Η Scarlett Johansson αποκαλύπτει γιατί ήταν «τόσο προστατευτική» με τις εγκυμοσύνες της
"Zούμε στον μεσαίωνα"

Η Scarlet Johansson έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις εγκυμοσύνες της στην πλέον 7χρονη Rose, με τον πρώην της Romain Dauriac και τον 7 μηνών Cosmo με τον σύζυγό της Colin Jost.

Η ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επειδή δεν ήθελε να «εξεταστεί» από τον κόσμο. «Ήθελα να μπορώ να έχω τα δικά μου συναισθήματα για το σώμα μου που αλλάζει χωρίς να μου λένε οι άλλοι πώς με έβλεπαν, είτε ήταν θετικό είτε αρνητικό», εξήγησε.

Rihanna: Κάποιος τη ρώτησε για το φύλο του μωρού της - Μέγα λάθος!

«Συνειδητοποίησα όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου, είναι αστείο πόσα πράγματα σου εναποθέτουν οι άνθρωποι όταν είσαι έγκυος – τις ελπίδες τους ή την κρίση τους ή την επιθυμία τους, πολλά από αυτά βαραίνουν τις έγκυες γυναίκες», συνέχισε. «Θα ήθελα πολλοί να μου έλεγαν πράγματα όπως, «Τι ωραία, αυτό είναι υπέροχο.» Και ενώ ήμουν σίγουρα ενθουσιασμένη που ήμουν έγκυος κατά κάποιο τρόπο, είχα και πολλά όχι και τόσο θετικά συναισθήματα γι' αυτό, που θα σχολιάζονταν και από γυναίκες που ήταν κοντά μου. Το περιμένεις από τους άντρες, αλλά με τις γυναίκες, λες, «Έλα, αφού το έχεις περάσει».

Η ίδια είπε επίσης ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας όσον αφορά την εγκυμοσύνη και τη γυναικεία ενδυνάμωση. «Αισθάνομαι ότι πολλά πράγματα έχουν προχωρήσει τα τελευταία πέντε χρόνια όσον αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών, αλλά αυτό το πράγμα παραμένει κάπως στο μεσαίωνα», είπε. «Τόση κρίση που είναι τρελή».