Σασμός Spoiler (;): Η Δανάη Παππά άφησε ένα υπονοούμενο για το παιδί της Θοδώρας που έχει τρελάνει τους fans της σειράς

01.03.2022
Σασμός Spoiler (;): Η Δανάη Παππά άφησε ένα υπονοούμενο για το παιδί της Θοδώρας που έχει τρελάνει τους fans της σειράς
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ η νεαρή πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha και μεταξύ των όσων είπε ήταν και κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί μέχρι και... βόμβα!

Η Δανάη Παππά ήταν μία από τους καλεσμένους της εκπομπής "The 2Night Show" και, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση κινήθηκε, κυρίως, γύρω από τον "Σασμό". Μεταξύ των όσων είπε η ηθοποιός που ερμηνεύει την εκκρηκτική Θοδώρα στη σειρά αποκάλυψε πως η καριέρα της ξεκίνησε από το.. Instagram.

«Όλο αυτό ξεκίνησε μέσα από το Ιnstagram. Εγώ τότε είχα στο Ιnstagram φωτογραφίες από τον χορό, βίντεο και ανέβαζα τα επαγγελματικά μου. Έτσι μου τηλεφώνησαν από το Τατουάζ και αυτό που έγινε ήταν απίστευτο. Τότε είχα πάει τότε να κάνω κάστινγκ ως χορεύτρια. Άμα μου έρθει μια ευκαιρία την αρπάζω. Δεν αφήνω ευκαιρίες να περνάνε. Το είχα πάντα στη ζωή μου αυτό το πράγμα, είναι κάτι το οποίο βλέπω ότι μου πάει», είπε η νεαρή ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τη Δανάη σχετικά με τον γάμο της και το μέλλον αυτού. Εκείνη ήταν διστακτική και είπε ότι μάλλον δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα. Όταν, όμως, ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη, το μωρό και τον... πατέρα, έγινε κάτι που δεν φανταζόμασταν!

"Το μωρό θα φτιάξει λίγο τα πράγματα αλλά δε νομίζω ότι ο γάμος αυτός θα πάει καλά", είπε η Δανάη Παππά ενώ σε ερώτηση του Γρηγόρη σχετικά με το αν ο πατέρας είναι ο σύζυγος (βλ. Γιώργης -φωτό επάνω) εκείνη άφησε σαφέστατο υπονοούμενο λέγοντας "Ποιος ξέρει;" Αμέσως, βέβαια, έσπευσε να απαντήσει πως ούτε κι εκείνη ξέρει, όμως δεν σταμάτησε εκεί. "Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή ο πατέρας ή όχι; Θα μπορέσει;" αναρωτήθηκε και έβαλε... μπουρλότο καθώς όλοι σκέφτηκαν τον Πετρή. Λες; Απίθανο σκέφτονται οι περισσότεροι όμως άρχισαν όλοι να το ψάχνουν.

Ιδού το απόσπασμα και οι fans κάθονται ήδη σε αναμμένα κάρβουνα!