Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο Λάμπρος και η Θεοδοσία ξανά μαζί

28.02.2022
Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο Λάμπρος και η Θεοδοσία ξανά μαζί
Κοινές ανησυχίες έχουν οι δυο ηθοποιοί που υπήρξαν ζευγάρι στον πρώτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και φωτογραφίζονται μαζί ύστερα από καιρό.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια, τηλεοπτικά, με τον "Λάμπρο Σεβαστό", καθώς συνεχίζει δυναμικά στο καστ της σειράς "Άγριες Μέλισσες" και στην φετνική, τρίτη (και τελευταία, όπως έχει επιβεβαιωθεί από όλες τις πλευρές) σεζόν τους.

Από την πλευρά της η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη έχει αφήσει πίσω της της "Θεοδοσία" του Διαφανίου και στο μεταξύ την έχουμε δει ως "Ελπίδα" στον "Σιωπηλό Δρόμο" του Mega, πέρσι, και φέτος την απολαμβάνουμε στον ρόλο της "Αργυρώς Βρουλάκη" στον "Σασμό" του Alpha.

Η δύο ηθοποιοί μπορεί να μην εργάζονται πια μαζί, όμως, φαίνεται ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις και καθώς μοιράζονται τις ίδιες ανθρωπιστικές ανησυχίες μοιράστηκαν ένα κοινό στιγμιότυπό τους στα social media.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη βρέθηκαν στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε χθες, Κυριακή 27/2/2022 στην πλατεία Συντάγματος, κατά του πολέμου που εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εναντίον της Ουκρανίας.

"Βρεθήκαμε" είπαν και οι δυο στον φακό και ιδού το story που μοιράστηκε η ηθοποιός.

Στη συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον ουκρανικό λαό παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου όπως οι: Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Χρανιώτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά και η Τάμτα η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες με τη μητέρα και την κόρη της στο Σύνταγμα!