Salma Hayek: Ευχήθηκε «περαστικά» στη Βασίλισσα Ελισάβετ και δίχασε τους fans της

28.02.2022
Salma Hayek: Ευχήθηκε «περαστικά» στη Βασίλισσα Ελισάβετ και δίχασε τους fans της
H Salma Hayek έχει συνηθίσει τους followers της σε εντυπωσιακές φωτογραφίες με μπικίνι και στιγμιότυπα από το κόκκινο χαλί. Όμως αυτή την εβδομάδα, η Hayek δημοσίευσε μια φωτογραφία που σχετίζεται με τη Βασιλική Οικογένεια και η οποία εξέπληξε τους followers. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της κάτω από ένα πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, με λεζάντα που εύχεται στη βασίλισσα ταχεία ανάρρωση.

Η Hayek δημοσίευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα, «Ζήτω η Βασίλισσα. Εύχομαι στην #queenelizabeth ταχεία ανάρρωση από τον Covid». Πρόσθεσε επίσης την ίδια λεζάντα στα ισπανικά, «Larga vida a la reina. Deseando a la Reina Isabel una pronta recuperación de covid» και μάλιστα τάγκαρε το @theroyalfamily.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό με ένα κομψό κοστούμι, να στέκεται μπροστά σε ένα τζάκι και από κάτω ένα πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια στο Instagram κάτω από αυτά τα «περαστικά» είναι αρκετά διχασμένα. Πολλοί από τους fans της είτε μπερδεύτηκαν είτε θύμωσαν που η Hayek δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία, ενώ άλλοι την επαινούν, αποκαλώντας και τις δύο «Βασίλισσες».

Το κορυφαίο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση είναι από έναν χρήστη του Instagram με το όνομα @bucuaron ο οποίος απλώς ρώτησε, «Τι είναι αυτό, κορίτσι;» ενώ ένας άλλος χρήστης με το όνομα @tediidet έγραψε, «Παράξενη αντίδραση, αλλά εντάξει».

Αλλά μαζί με την κριτική και τη σύγχυση, πολλοί θαυμαστές επαινούν αυτήν την ανάρτηση. Ένας χρήστης με το όνομα @noorboufrach σχολίασε «Δύο βασίλισσες σε μια φωτογραφία».

Αυτή η ανάρτηση ήρθε μετά την είδηση ​​ότι η βασίλισσα διαγνώστηκε με COVID-19, αναβάλλοντας πολλές εμφανίσεις της και προκαλώντας ανησυχία σε πολλούς οπαδούς της.