Η Adriana Lima είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

21.02.2022
Η Adriana Lima είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί
Το supermodel μοιράστηκε τα νέα μέσω του πρώτου της Tik Tok

Η οικογένεια της Adriana Lima μεγαλώνει! Το super model ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύντροφός της, παραγωγός ταινιών Andre Lemmers, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Lima έχει επίσης δύο κόρες, τη Βαλεντίνα, 12 ετών, και τη Σιένα, 9 ετών, τις οποίες μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της και μπασκετμπολίστα Marko Jarić.

Ξανά έγκυος η Sophie Turner; Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που προκάλεσαν τις φήμες

Το 40χρονο πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret μοιράστηκε τα νέα στο πρώτο της Tik Tok. Το γλυκό κλιπ, με soundtrack από το "Your Love Keeps Lifting Me (Higher and Higher)" της Jackie Wilson ξεκινά με ένα μοντάζ του Lemmers που εκπλήσσει το μοντέλο, καθώς εξηγεί ότι στον παραγωγό αρέσει να την τρομάζει και να κινηματογραφεί την αντίδρασή της. «Ο Andre θέλει να με τρομάζει… αλλά σήμερα του το ανταπέδωσα!» έγραψε πριν αποκαλύψει ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Στη συνέχεια έδειξε το τεστ στον Lemmers στο κρεβάτι, με τον παραγωγό να δείχνει φανερά σοκαρισμένος.

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher - Jackie Wilson

Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την περασμένη εβδομάδα, η Lima μοιράστηκε μια φωτογραφία από το φεστιβάλ της Βενετίας, με το ζευγάρι να αγκαλιάζεται σε μια βάρκα. «Η για πάντα δίδυμη αδερφή ψυχή μου, Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, προσθέτοντας: «ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 🍫».