Η Aniston προσπαθεί να κάνει γυμναστική και τα σκυλιά της δεν την αφήνουν - Το απίθανο βίντεο που μοιράστηκε

10.02.2022
Η Aniston προσπαθεί να κάνει γυμναστική και τα σκυλιά της δεν την αφήνουν - Το απίθανο βίντεο που μοιράστηκε
Φανατική της άθλησης, αλλά και φανατική ζωόφιλος η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, μερικές φορές, απλά, δεν μπορεί να συνδυάσει και τα δυο. Το διασκεδάζει όμως!

Αθλείται καθημερικά με ευλάβεια και πάθος η Jennifer Aniston και αυτό το στοιχείο μαζί με την ισορροπημένη διατροφή και -προφανώς- ένα καλό γονίδιο της κληροδοτήθηκε αποτελεί το μυστικό της για την απίθανη εμφάνισή της στα 52 της χρόνια.

Πολλές φορές έχει μοιραστεί κομμάτια της ρουτίνας της με τους followers της, όμως αυτό το τελευταίο βίντεο που μοιράστηκε ήταν πολύ ιδιαίτερο και είχε, σαφώς, χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε την Aniston να προσπαθεί να ολοκληρώσει την προπόνησή της αλλά τα σκυλάκια της να μην την αφήνουν καθώς μπλέκονται διαρκώς στα πόδια της. Εκείνη την "παλεύει" και, πάνω, απ' όλα το απολαμβάνει.

Ιδού το βίντεο που θα σε κάνει σίγουρα να χαμογελάσεις:

Ο... λόρδος που της έκλεψε την καρδιά

Ήταν Οκτώβρης του 2010 όταν η Jennifer Aniston σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους τον νέο -τότε- τετράποδο φίλο της, Λόρδο Chesterfield, ο οποίος από τότε έχει φανεί ξανά στο timeline της, μέχρι τώρα που μαζί με ακόμη έναν από την τριχωτή παρέα του σπιτιού αποφάσισε να "ενοχλήσει" την αφεντικίνα του.

Πάντα κούκλος όμως