Survivor Ασημίνα: Ζευγάρι με διάσημο Έλληνα τραγουδιστή η παίκτρια των Μπλε

20.01.2022
Survivor Ασημίνα: Ζευγάρι με διάσημο Έλληνα τραγουδιστή η παίκτρια των Μπλε
Η πρώτη ανάρτηση υποστήριξης από πλευράς εκείνου.

Το αγώνισμα επικοινωνίας που έχασαν πρόσφατα οι Μαχητές ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί η σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη.

Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που επικοινώνησαν τελικά με τα δικά τους πρόσωπα και σε μία στιγμή συναισθηματικής φόρτισης η Ασημίνα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της καθώς, όπως είπε: "Hθελα πολύ να δω τη σχέση μου και το σκυλάκι μας. Δεν τα καταφέραμε οπότε και να το σκέφτομαι δεν αλλάζει κάτι. Προχωράμε μπροστά, προχωράμε στον επόμενο αγώνα", είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό λοιπόν αποκαλύφθηκε ότι η σχέση της παίκτριας των Μαχητών, η οποία είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα, αποκαλύφθηκε. Έτσι μάθαμε λοιπόν ότι η Ασημίνα και ο Χρήστος Δάντης είναι ζευγάρι, ενώ ο φακός τους έχει απαθανατίσει στο παρελθόν σε βόλτες τους στα νότια προάστια -μαζί τους και το σκυλάκι τους σε μία από αυτές.

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης ο τραγουδιστής έκανε και την πρώτη ανάρτηση υπέρ της "καλής" του, την οποία, όπως φάνηκε, αποκαλεί "Βουνό"!