Τόνια Σωτηροπούλου: Η Ευγενία Σαμαρά της ευχήθηκε με την πιο... «άσχημη» φωτογραφία της

18.01.2022
Τόνια Σωτηροπούλου: Η Ευγενία Σαμαρά της ευχήθηκε με την πιο... «άσχημη» φωτογραφία της
Την ονομάστική της γιορτή είχε χθες η σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια και η κολλητή της φίλη της την τρόλαρε με τον ωραιότερο τρόπο.

Του Αγίου Αντωνίου χθες (17/1/2022) και μεταξύ των εορταζόντων και η Τόνια (Αντωνία) Σωτηροπούλου. Από τις πολλές διαδικτυακές ευχές που έλαβε η ηθοποιός εμείς ξεχωρίσαμε το story που της αφιέρωσε η κολλητή της φίλη, Ευγενία Σαμαρά. Και δεν χρειάζεται η παραμικρή επεξήγηση, θεωρούμε.

Ιδού η φωτογραφία που είχε κρατήσει "καβάτζα" η Ευγενία για να τη μοιραστεί σήμερα ενώ την ίδια στιγμή και η ίδια μιμείται την απίθανη γκριμάτσα της. Ακόμη και με αυτές τις διόλου κολακευτικές γκριμάτσες και οι δυο κυρίες είναι γλυκύτατες!

Τις δύο ηθοποιούς δένει μια στενή φιλία χρόνων αλλά και η αγάπη τους για τα ζώα την οποία εκφράζουν και υποστηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν. Χαρακτηριστικό στοιχείο του χαρακτήρα και των δύο αλλά και της σχέσης τους το χιούμορ. Δεν σταματούν να κάνουν πλάκα η μία στην άλλη. Όπως για παράδειγμα τη φορά που για τα γενέθλια της Ευγενίας η Τόνια της είχε ετοιμάσει τούρτα... μνημοσύνου. Το απίθανο περιστατικό είχαν αποκαλύψει οι δυο τους στην εκπομπή Φλερτ της ΕΡΤ και αφορούσε την περίοδο της πρώτης καραντίνας!