Κατερίνα Καινούργιου: "Ξεκινάω τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων - Οι εξετάσεις γονιμότητας δεν βγήκαν καλές"

13.01.2022
Κατερίνα Καινούργιου: "Ξεκινάω τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων - Οι εξετάσεις γονιμότητας δεν βγήκαν καλές"
Η on air εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, σχετικά με την μητρότητα και την κατάψυξη ωαρίων, με αφορμή τα όσα είπε ως καλεσμένη η Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ότι και εκείνη θα κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Πάνος Σταθακόπουλος για Φιλιππίδη: "Με έκανε να θέλω να φύγω από δουλειά. Φώναζε και έβριζε χωρίς λόγο"

"Όταν μοιράστηκες με τον κόσμο τη διαδικασία της κατάψυξης ωραρίων συγκινήθηκα, γιατί δεν είναι πολλές οι γυναίκες που το παραδέχονται αυτό. Γιατί και εγώ είμαι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω μπει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Είμαι 37 ετών και σε πρόσφατες εξετάσεις μου, που έκανα, γυναικολογικές, έδειξαν ότι η ΑΜΗ, μια ορμόνη που δείχνει τη γονιμότητα, είναι πολύ χαμηλή. Και σου λένε οι γιατροί πως δεν μπορείς να αποκτήσεις παιδί με φυσικό τρόπο, αν δεν καταψύξεις τα ωάρια σου" είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο έχει δύο επίθετα και μια ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία

"Όταν δεν είσαι σε σχέση – που αυτό βιώνω και εγώ- να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια. Με πιάνει όλο αυτό", πρόσθεσε η ίδια.