Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χώρισαν και κάποιοι σταμάτησαν να πιστεύουν στα παραμύθια

13.01.2022
Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χώρισαν και κάποιοι σταμάτησαν να πιστεύουν στα παραμύθια
Αν το "για πάντα" είχε πρόσωπο, θα ήταν το δικό τους. Όμως να που, τελικά, όλα είναι πολύ σχετικά! Μια ιστορία σαν παραμύθι η δική τους αλλά, χωρίς happy ending, όπως προέκυψε.

Ύστερα από 17 χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά, ο Jason Momoa και η Lisa Bonet ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν ύστερα από 5 χρόνια γάμου με μια κοινή δήλωση που είχε έντονα ποιητική και μεταφυσική διάσταση στα social media.

"Αισθανθήκαμε όλοι την πίεση και τις αλλαγές που έφεραν αυτοί οι καιροί μετάλλαξης... Μία επανάσταση αναπτύσεται -και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση... νιώθοντας και μεγαλώνοντας μέσα από τις σεισμικές δονήσιες που δημιουργούνται. Και έτσι μοιραζόμαστε τα νέα της οικογένειάς μας που είναι ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας στον γάμο. Μοιραζόμαστε αυτά τα νέα όχι γιατί αισθανόμαστε ότι είναι ιδιαίτερης σημασίας αλλά έτσι ώστε καθώς προχωράμε με τις ζωές μας να μπορέσουμε να το κάνουμε με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζει και εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να γίνει γνωστή και να βιωθεί. Απελευθερώνουμε ο ένας τον άλλο ώστε να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε στην πορεία. Η αφοσίωσή μας παραμένει ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και στα παιδιά μας", γράφει η ανακοίνωση και ιδού η ανάρτηση του Momoa διανθισμένη με διάφορες ακόμη φωτογραφίες.

Jason Momoa: Πώς απέκτησε ο Khal Drogo την τεράστια ουλή στο φρύδι;

Ένας έρωτας σαν παραμύθι

Ήταν 1987 όταν ο Jason Momoa είδε πρώτη φορά τη Lisa Bonet και αυτό ήταν στην τηλεόραση όταν πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Cosby Show ως Denise Huxtable. Εκείνος, βέβαια ήταν 8 ετών, αλλά ήξερε ακριβώς τι ήθελε.

"Από τότε που ήμουν 8 ετών και την είδα στην τηλεόραση είπα 'Μαμά, αυτή θέλω'", είχε πει ο 42χρονος σήμερα Momoa μιλώντας στον James Corden το 2017. "Θα σε κυνηγήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε κερδίσω", ολοκλήρωσε ενώ η ιστορία τους θέλει τελικά να γνωρίζονται από κοινούς φίλους το 2005 σε ένα τζαζ κλαμπ. Και από εκείνη τη στιγμή δεν χώρισαν ποτέ. Μέχρι σήμερα.

Η πρώτη τους κόρη, η Lola γεννήθηκε το 2007 και το 2008 υποδέχτηκαν τον γιο τους Nakoa-Wolf.

Στο μεταξύ, οι δυο τους είχαν μια ευρύτερη "ζηλευτή" οικογένεια με τον πρώην σύζυγο της Bonet, Lenny Kravitz και την κόρη τους, Zoe.

Τελικά, όμως, ο έρωτας αυτός που έμοιαζε παραμυθένιος έφτασε στο τέλος του και το iconic ζευγάρι χώρισε. Και το έκανε βάζοντας τη δική του χαρακτηριστική υπογραφή, ορίζοντας το πρώτο celebrity διαζύγιο για φέτος.