Sarah Jessica Parker: Γιατί αναρωτιέται για το κατά πόσον είναι υπεύθυνη για τις κατηγορίες κατά του Chris Noth

04.01.2022
Sarah Jessica Parker: Γιατί αναρωτιέται για το κατά πόσον είναι υπεύθυνη για τις κατηγορίες κατά του Chris Noth
Kανονικά θα έπρεπε να είναι μια χαρούμενη στιγμή για το καστ του And Just Like That... που σηματοδοτεί την επιστροφή του franchise, Sex and the City. Αντίθετα, οι συντελεστές έχουν κολλήσει σε μια δύσκολη κατάσταση μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση, που διατυπώθηκαν εναντίον του συμπρωταγωνιστή τους Chris Noth.

Η Sarah Jessica Parker, η οποία αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της σειράς HBO Max ως Carrie Bradshaw, φέρεται να «παίρνει το ρόλο της πολύ σοβαρά» ως ένας τόσο εμβληματικός χαρακτήρας, σύμφωνα με πηγή του Us Weekly. «Αισθάνεται σαν να έχει απογοητεύσει τους πάντες» επειδή οι αρνητικές ενέργειες ενός μέλους του καστ θα μπορούσαν να αντανακλούν σε όλους τους. Η πηγή πρόσθεσε ότι η 56χρονη ηθοποιός «αιφνιδιάστηκε» από την είδηση που δημοσίευσε το Hollywood Reporter για δύο γυναίκες, οι οποίες ισχυρίζονται ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον Noth. (Αυτός ο αριθμός έχει φτάσει τώρα τις πέντε γυναίκες.)

Δεν είναι μόνο ο Chris Noth: 10 ακόμη περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης με θύτες ισχυρά πρόσωπα του Χόλιγουντ

Ο Noth κυκλοφόρησε μια δήλωση που αρνείται όλους τους ισχυρισμούς. «Οι κατηγορίες εναντίον μου που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και πριν από δεκαετίες είναι κατηγορηματικά ψευδείς», ανέφερε σε δήλωσή του μέσω του People. «Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να συμβούν πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – “όχι” σημαίνει πάντα “όχι” - αυτή είναι μια γραμμή που δεν ξεπέρασα». Ενώ πρόσθεσε ότι «οι συναντήσεις ήταν συναινετικές», αμφισβήτησε επίσης «τον χρόνο που βγήκαν αυτές οι ιστορίες».

Η Parker, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της, Cynthia Nixon και Kristin Davis, δημοσίευσαν τη δική τους δήλωση, υποστηρίζοντας τις γυναίκες που βγήκαν ανοιχτά κατά του Noth . «Είμαστε βαθιά λυπημένες που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth», έγραψαν στις 20 Δεκεμβρίου στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που εμφανίστηκαν και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες. Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει και τις επαινούμε γι' αυτό».

Η Parker παραμένει «έξαλλη που αυτή και όλοι οι άλλοι στη σειρά έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση» και στο τέλος της ημέρας, είναι απογοητευμένη που η «φήμη» της σειράς αμαυρώνεται από τις ενέργειες του Noth. «Η Carrie δίνει μεγάλη σημασία στη βοήθεια των γυναικών», συνόψισε η πηγή. «Και τώρα, μπροστά στα μάτια της, οι γυναίκες λένε ότι έχουν πληγωθεί».

Νικολέτα Μακρή