Δολοφονήθηκε η πρώην manager των Kardashians

30.12.2021
Δολοφονήθηκε η πρώην manager των Kardashians
Ο σύντροφος της 55χρονης είναι ύποπτος για το φόνο της

Η Angela Kukawski, πρώην manager των Kardarshians, δολοφονήθηκε σε ηλικία 55 ετών στην Καλιφόρνια, στις 22 Δεκεμβρίου. Η Angela εργαζόταν στο Boulevard Management στο Woodland Hills και το πτώμα της βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην Simi Valley, ακριβώς βόρεια του Λος Άντζελες.

Ο James Franco παραδέχεται ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με μαθήτριες από τη σχολή υποκριτικής του

Το Hollywood Reporter ανέφερε ότι το αστυνομικό τμήμα της Simi Valley και το LAPD συνέλαβαν τον σύντροφο της, Jason Baker, και τον απήγγειλαν για φόνο, ενώ κρατείται με ομόλογο 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 49χρονος σκότωσε την Angela στο σπίτι της στο Sherman Oakes και προσθέτει ότι οι αρχές υποπτεύονται ότι στη συνέχεια μετέφερε το σώμα της στο αυτοκίνητο και την οδήγησε στην κοιλάδα Simi τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Δεκεμβρίου.

Kim Kardashian - Pete Davidson: Ο λόγος για τον οποίο κάνουν μόνο δημόσιες εμφανίσεις με φίλους τους και όχι μόνοι

Η Angela ήταν μητέρα πέντε παιδιών και λέγεται ότι ήταν πολυαγαπημένη στη βιομηχανία της showbiz. Μια "σκληρά εργαζόμενη", όπως την περιέγραψε ένας συνεργάτης της, η Angela συνεργάστηκε με τη Nicki Minaj και τον Kanye West καθώς και με την οικογένεια Kardashian κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Ήταν επίσης γνωστό ότι είχε συνεργαστεί με τον ράπερ Tupac Shakur. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Boulevard Management, η εταιρεία ειδικεύεται σε «υπηρεσίες χρηματοοικονομικής διαχείρισης σε διασκεδαστές, αθλητές και άτομα υψηλής αξίας». Δηλώνουν ότι η Angela μαζί με τους συναδέλφους της βοηθούσαν στον οικονομικό προγραμματισμό και τις αγορές ακινήτων.