Johnny Depp: «Να πνίξουμε την Amber για να αποδείξουμε ότι δεν είναι μάγισσα»

29.12.2021
Johnny Depp: «Να πνίξουμε την Amber για να αποδείξουμε ότι δεν είναι μάγισσα»
Τα μηνύματα του ηθοποιού για την πρώην σύζυγό του

Ο ηθοποιός Paul Bettany μίλησε δημόσια για τα προσωπικά του μηνύματα με τον Johnny Depp, τα οποία έγιναν γνωστά ως μέρος της υπόθεσης συκοφαντίας του ηθοποιού κατά της εφημερίδας Sun. Πιο συγκεκριμένα, ο Depp μήνυσε τη Sun για συκοφαντική δυσφήμιση για τη χρήση του όρου «wife beater» από την εφημερίδα για να τον περιγράψει. Έχασε την υπόθεση και έχασε επίσης μια προσπάθεια να ανατραπεί η απόφαση.

Ο James Franco παραδέχεται ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με μαθήτριες από τη σχολή υποκριτικής του

Οι δύο ηθοποιοί έχουν δουλέψει μαζί σε πολλές ταινίες και έχουν παραμείνει φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ο Johnny αντιμετώπιζε κατηγορίες από την πρώην σύζυγό του, ο Paul έγραψε στο Twitter: «Ξέρω τον Johnny Depp εδώ και χρόνια. Είναι ο πιο γλυκός, ευγενικός, άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Απλά λέω". Ο Paul και ο Johnny έστειλαν μηνύματα ο ένας στον άλλο το 2013, μιλώντας για την Amber. Τα μηνύματα δημοσιοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2020, όταν διαβάστηκαν δυνατά κατά τη διάρκεια μιας προκαταρκτικής ακρόασης για τη δίκη.

Sarah Jessica Parker: Η πρώτη δήλωση μετά τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Johnny φέρεται να έστειλε μήνυμα στον Paul και να είπε: "Ας κάψουμε την Amber!!!" Ο Paul φέρεται να απάντησε: «Έχοντας σκεφτεί καλά, δεν νομίζω ότι πρέπει να κάψουμε την Amber – είναι ευχάριστη παρέα και εύκολη στο μάτι, συν ότι δεν είμαι σίγουρος ότι είναι μάγισσα. Θα μπορούσαμε φυσικά να δοκιμάσουμε την αγγλική πορεία δράσης σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις – κάνουμε ένα τεστ πνιγμού. Σκέψεις;» Η αναφερόμενη απάντηση του Johnny ήταν: «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε!!! Θα τραβήξω το καμένο πτώμα της μετά για να βεβαιωθώ ότι είναι νεκρή».

Σε μια νέα συνέντευξη του, ο Paul αναφέρθηκε στα μηνύματα, λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι ένα πραγματικά δύσκολο θέμα για να συζητήσουμε και νομίζω ότι απλώς ρίχνω λάδι στη φωτιά. Ήταν πολύ περίεργο. Ήταν μια περίεργη στιγμή. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν, ειλικρινά, να έχετε ένα σωρό δικηγόρους να περνούν από κάθε ένα από τα email και τα κείμενά σας για 10 χρόνια; Το μόνο που μπορώ να σας πω ήταν ότι ήταν ένα δυσάρεστο συναίσθημα».