Σοφία Καρβέλα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της και η δική της απάντηση

20.12.2021
Σοφία Καρβέλα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της και η δική της απάντηση
Γενέθλια έχει σήμερα (20/12/2021) η Άννα Βίσση και, φυσικά, από τους πρώτους που της ευχήθηκαν και διαδικτυακά ήταν η μοναχοκόρη της.

«Ένα αστέρι, το πιο λαμπερό γεννήθηκε 👑 Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου. Ευτυχισμένα γενέθλια μανούλα», γράφει (στα αγγλικά, όπως πάντα) στη λεζάντα πλάι σε μια φωτογραφία της μητέρας της που μοιράστηκε με την αφορμή, η Σοφία Καρβέλα και η απάντηση εκείνης ήρθε ακόμη πιο συγκινητική.

«Μόνο εσύ μπορείς να με κάνεις να νιώθω τόσο αληθινή και αγαπητή! Και μετά γίνοναι ένα μικρό κορίτσι που σβήνει το κεράκι στην τούρτα του και εύχεται να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά του 🌹🙏», γράφει η εορτάζουσα και ένα χαμόγελο έρχεται στα χείλη μας.

Η Σοφία Καρβέλα έχει γενέθλια - Έτσι της ευχήθηκε η Άννα Βίσση

Μητέρα και κόρη είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια και δεν μοιράζονται τα συναισθήματά τους δημόσια με την κάθε ευκαιρία...

Η Σοφία Καρβέλα έχει έναν αδελφό, τον 13 ετών Ανδρέα, γιο του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Αννίτα Πάνια ενώ σε τρεις μήνες θα αποκτήσει ακόμη έναν, καθώς, όπως έγινε γνωστό χθες, η νυν σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου, είναι έξι μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι.

Εκτός από κόρη, βέβαια, η Σοφία Καρβέλα είναι και σύζυγος και μητέρα. Παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον Θανάση Πανουργιά, έχουν μαζί δυο γιους, τον Νίκο και τον Νέστορα, τους οποίους η γιαγιά Άννα λατρεύει και το βροντοφωνάζει σε κάθε ευκαιρία.